На Буковині прикордонника затримали на хабарі

0
263
Загрузка...

Начальник відділу прикордонного поста вимагав «гонорар» за «сприяння» у безперешкодному переміщенні до Румунії партії контрабанди.

 

Про це повідомив Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос:

«Вісті про гуцульських “мишей”

11.01.2017 року військова прокуратура Чернівецького гарнізону, за матеріалами та спільно з 170111-prykordonnyky-zatrymannya-fb-foto-fakty-cv-uaоперативниками УСБУ в Чернівецькій області та ВБ Держприкордонслужби, задокументували факт вимагання та одержання начальником відділу прикордонного поста “Шепіт” ВПС “Селятин” (а це – край землі на кордоні з Румунією, моя мала гуцульська Батьківщина) Чернівецького прикордонного загону “хабара” у розмірі 1 тис. євро.
Гроші прикордонний начальник вимагав від місцевого мешканця за “сприяння” у безперешкодному переміщенні/фактично перенесенні на собі/ до Румунії через державний кордон України 20 ящиків цигарок поза митним та прикордонним контролем.

Грошові кошти виявлено та вилучено під час огляду місця події в повному обсязі. Начальника відділу затримано у порядку ст. 208 КПК Украіни, проводяться невідкладні слідчі дії.

До уваги “небайдужих експертів”: це провадження-виключна підслідність військовоі прокуратури.

Ніби і не спимо, а “безстрашних істи кактус мишей” чогось в державі не меншає:(
Напевно або а ні старих, а ні нових котів не вистачає, або злидні, або спокуса, або відсутність суспільного (ау, Центр протидії корупції – ви де?) осуду не страшить».

fakty.cv.ua

Помічника нардепа від «Народного фронту» взяли на хабарі 140 тис.

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ