Фищук шукає заступників і керівника підрозділу

0
204
Загрузка...

Обласна державна адміністрація оголосила конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії «Б», зокрема це стосується місця першого заступника голови  обласної державної адміністрації та заступника голови обласної державної адміністрації.

Планується, що перший етап конкурсу відбудеться 17 січня 2016 року. Відбір претендентів на зайняття вакантних посад першого заступника голови  обласної державної адміністрації та заступника голови обласної державної адміністрації буде відбуватися у три етапи, зокрема це тестування, вирішення ситуаційних завдань та співбесіда.

Документи приймаються до 11 січня 2017 року у приміщенні обласної державної адміністрації (3 поверх, каб 345, відділ управління персоналом та нагород апарату облдержадміністрації). Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитися тут.

Там же можна ознайомитися з умовами конкурсу на вакантну посаду заступника начальника управління – начальника відділу молоді управління молоді та спорту  Чернівецької обласної державної адміністрації.

fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ