Обласна рада «вдарила по кредитних апетитах» міської влади

0
357
Загрузка...

Чернівецька обласна рада під час позачергового сесійного засідання 21.09.16 «освятила» проект, який може серйозно вдарити по «кредитних апетитах» влади міської.

За підтримки голови обласної ради Івана Мунтяна, фірма встановить за свої кошти в обласній лікарні енергозберігаючу котельню, яка дозволить менше платити за тепло, а через декілька років ця котельня, за умовами договору, буде передана у власність лікарні.  Тоді виникає питання, навіщо чернівецька влада бере такі чималі кредити на енергозбереження, якщо, виявляється, можна такі звадання вирішувати на набагато кращих умовах?.. Може, недарма у частини депутатів міської ради і у багатьох мешканців Чернівців були сумніви, чи варто залазити у такі величезні борги, як пропонують очільники міста?..

Гучну заяву під час звітної 7-ої позачергової сесії зробив зірковий керівник фракції «Самопоміч» Іван Гешко:

“Самопоміч” не буде брати участі в сесії, якщо вона буде проводитись без належної підготовки.
Скликання позачергової сесії і розгляд на ній цілої низки питань, які мають розглядатись на черговій сесії, є недоцільним.

За його словами, поспіх в підготовці цієї сесії не дав можливості якісно розглянути всі питання на фракції, адже всі проекти рішень були доступні лише сьогодні зранку, а це призводить до відсутності якісного вивчення та обговорення всіх питань.
Тому керівник висловив позицію фракції – при неналежній підготовці сесії і без завчасного повідомлення всіх депутатів, фракція “Об’єднання “Самопоміч” в Чернівецькій обласній раді в такій сесії участі брати не буде.

А ось про що після позачергового засідання «окремим рядком» повідомив голова обласної ради Іван Мунтян:

«Радий з того, що на сьогоднішній сесії депутати обласної ради поставили крапку у питанні будь-яких втручань у роботу Чернівецького обласного ендокринологічного центру, проголосувавши за встановлення 10-річного мораторію на реорганізацію цієї медустанови. Цим рішенням депутатський корпус не тільки захистив колектив та пацієнтів центру, але й дав однозначну відповідь усім, хто намагався спекулювати на темі подальшої діяльності закладу та маніпулювати думкою громади. Бажаю лікарям-ендокринологам нових успіхів у їх нелегкій але вкрай потрібній праці, а пацієнтам центру – міцного здоров’я».

fakty.cv.ua

***

З бюджету – понад 5 млн. штрафів і пені за комунальні підприємства…

***

Мер Каспрук про контрреволюцію в міськраді, ремонт вул. Хмельницького, мільйонні гранти і кредити (відео)

***

Каспрук: Уряд «освятив» передачу німецького урядового кредиту «Чернівціводоканалу»

***

Умови отримання в кредит 10 млн. євро вивчає комісія з депутатів і фахівців

***

Верховна Рада «освятила» німецький кредит Чернівцям у сумі 17 млн. євро

***

Відео: 2 сесію Чернівецької міськради перервано через новий кредит (10 млн. Євро)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ