Валерій Чинуш слідом за зятем опинився в епіцентрі «шокуючої» інфографіки

0
1091
Загрузка...

Після оприлюднених «шокуючих» даних про родинні та політичні зв’язки депутата Чернівецької міської ради Андрія Брязкала не забарилось продовження «флешмобу» – наступним в епіцентрі відповідної інфографіки опинився його знаменитий тесть Валерій Чинуш.

160902-infografika-Cynush-fakty.cv.ua

«Естафету» продовжив користувач Facebook Sasha Chagoryan, який розмістив інфографіку, головним героєм якої став Валерій Чинуш.

Слово «шокуюча» використовується, звісно, з іронією – враховуючи те, що першу таку інфографіку (Брязкала) інакше, як з гумором, складно було сприйняти. Забагато там «штанг» було, аби сприймати серйозно.

На відміну від інфографіки Брязкала, в якій багатенько було неточностей і брехні, інформацію про Чинуша подали коректнішу. Не факт, що самому бізнесмену і меценату сподобається, наприклад, акцент на тому, що він свого часу підтримав «на старті» майбутнього спікера ВР і Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка та майбутнього міністра інфраструктури і нині нардепа Максима Бурбака, які тепер далеко не всіма сприймаються позитивно. Але, як кажуть, «з пісні слів не викинеш».:)

Якщо є якісь неточності, просимо фігурантів повідомити нам (fakty.cv@gmail.com), аби ми могли це врахувати, уточнити в тексті та/або, за допомогою її автора, виправити саму інфоргафіку.

І, звісно, чекаємо на наступні «сенсаційні» дані про наших народних обранців;) Цікаві, фактажні і правдиві, зрозуміло;)

fakty.cv.ua

Оприлюднили «шокуючі» дані про депутата міськради Брязкала

http://www.fakty.cv.ua/oprylyudnyly-shokuyuchi-dani-pro-deputata-miskrady-bryazkala/

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ