Командир-спецназівець: У керівництва немає політичної волі закінчити з цим усім…

0
134
Загрузка...

Бойові дії на сході України багато кому вигідні, і, ясна річ, не звичайним громадянам. Немає політичної волі вищого керівництва закінчити з цим усім, – зазначає командир-спецназівець.

 

Про ситуацію на фронті та що думають на передовій на своїй сторінці в соціальній мережі повідомила уроджена Чернівців Антоніна Кумка, яка нині живе в Канаді і бере активну участь у волонтерських проектах на підтримку України:

 

«Сьогодні отримала повідомлення від командира-спецназівця, якого вже довго знаю і допомагаю його підрозділу. Не коментую, робіть висновки самі:
… забезпечення воно набагато краще, чим було рік-півтора назад, але все рівно проблеми залишаються і в різних підрозділах по різному. Добровольчі батальйони та силові структури забезпечені зараз більш-менш, плачевна ситуація залишається з мобілізованими, яких держава бере відповідальність забезпечувати на себе, все тримається на волонтерах і родичах цих хлопців. Стосовно ситуації розвитку на фронті моє особисте бачення цих процесів, що немає політичної волі вищого керівництва закінчити з цим усім, складається таке враження, що багато кому це вигідно і, ясна річ, не звичайним громадянам».

Є вже прояви адекватної публічної реакції на ситуацію в країні і з боку представників владної верхівки:

У владній верхівці «таку» мобілізацію теж вже називають «дебілізацією»…

А тим часом військкомати продовжують займатися мобілізацією-«дебілізацією», прямо сприяючи підвищенню градусу напруги в суспільстві та іншим негативним явищам…

fakty.cv.ua

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ