«Фейк» + «Фейк» = Бурбак таки прилетів до Чернівців на гелікоптері?

0
424
Загрузка...

«Чим би дитина не тішилась…» Якими лише «сенсаціями» не «годують» читачів в інтернеті (і не лише)… Однією з таких «гарячих новин» стала інформація про те, що буковинський керівник фракції «Народний фронт» у парламенті Максим Бурбак прилетів до рідних Чернівців на гелікоптері.

 

Про це на своїй сторінці у Facebook, розмістивши фото гелікоптеру на чернівецькому літовищі, повідомив керівник фракції «Рідне місто» у Чернівецькій міській раді Василь Продан: «Цим гелікоптером до Чернівців прилетів Максим Бурбак. Як він туди помістився? – не зрозуміло. Зате чітко зрозуміло, звідки кошти на гелікоптер у голови фракції “Народний фронт”». Ця інформація, подана не без іронії, швидко «облетіла інтернет». Проте і «опозиційні до опозиції» місцеві ЗМІ теж оперативно спростували цю новину і, посилаючись на джерела в аеропорту «Чернівці», ніби вже більш офіційно повідомили, що вертоліт «Agusta 109S, що належить ТОВ “Глобал Air” (м. Львів) 5 серпня прилетів до Чернівців з Почаєва Тернопільської області. Серед пасажирів – Орест Березовський (більш відомий як митрополит УПЦ МП Онуфрій) та ще двоє осіб з прізвищами Андрюк і Павлюк.
Вказаний вертоліт сьогодні, 6 серпня вилетів з аеропорту “Чернівці” у напрямок Гідропарку (м. Київ). На борту вертольота перебував Володимир Павлюк, а проводжав його митрополит Онуфрій».

Ніби тему закрили. Але… Один з наших читачів, посилаючись вже на свої джерела в чернівецькому аеропорту, повідомив fakty.cv.ua, що на тому літаку до Чернівців таки прилетів Максим Бурбак… Ось як воно буває.

Утім, що такого у цьому? Он на Буковину на власному літаку прилітав, і не раз, інший знаний і небідний політик Євген Червоненко, і нічого, сенсацій з цього не робили, і не приховували теж.

Загалом, як не крути, «фейком» є або інформація про те, що Бурбак на тому літаку прилетів до Чернівців, або спростування…

Гарно, на нашу думку, «прикололись» навколо цієї історії колеги з acc.cv.ua:

Напередодні вихідних чернівецький сегмент популярної соціальної мережі вразило до глибини душі повідомлення одного з її фігурантів про те, що, мовляв, от вам гвинтокрил, на якому додому в Чернівці прилетів головний чернівецький нардеп. Ну, може, не головний, але найгучніший це точно. Оскільки особа фігуранта соцмережі є добре відомою в політичному житті міста останніх років, то відразу стало зрозумілим те, що повідомляючи про гвинтокрил та нардепа, цей фігурант однозначно переслідував цілком певні політичні цілі. Тобто фактом цього повідомлення він хотів ще раз підкреслити, що той нардеп, користуючись близкістю до колишнього українського високопосадовця з Чернівців, поводить себе зверхньо по відношенню до виборців і йому глибоко плювати на те, що їм не буде за що платити за комуналку. Як, втім, і самому колишньому високопосадовцю родом з Чернівців – міста нашої любові. Тому він пересувається державою з допомогою вартісного гвинтокрила і плює на нас з висоти. Але все це зацікавило нас іншим. Цікавою була реакція місцевих ЗМІ, які похмуро претендують на об’єктивність та неупередженість. Приблизно через пару годин вони як по команді (а скоріш за все точно по команді!) оголосили цей факт фейком. Тобто, говорячи простою мовою, брехнею. Вони навіть навели список осіб, які ніби то насправді прилетіли до Чернівців цим гвинтокрилом і тут же кудись відлетіли. Зрозуміло, що ніякого нардепа серед перерахованих не було. То були якійсь духовні особи, яким з допомогою гвинтокрила зручніше спілкуватися із Всевишнім. Можливо воно так і було, хоча трішки знаючи нардепа, не можна виключати, що він міг прилетіти в місто своєї любові в будь-якій компанії, в тому числі й із святими отцями чи представниками будь-якої конфесії. Втім не  можна повністю виключати того, що то дійсно був фейк. Ми, принаймні, не перевіряли. Але це подано було так, ніби, от це фейк і все біля того фігуранта фейк, а ми на чолі із нашим нардепом – святі та праведні, наче святі отці, що прилетіли гелікоптером. Але насправді, на жаль, це не так. Бо самі газети наші місцеві та практично всі інтернет-сайти – переважно фейкові та залежні. Партія або фронт самого нардепа існує лише в хворій уяві самого нардепа, все решта – фейк. Всі погрози та передбачення, якими нардеп любить вихвалятися на своїх фейкових прес-конференціях, ніколи не збуваються, бо є фейковими. Реформи, якими нардеп, разом із іншими такими як сам, любить принагідно попишатися, – суцільний фейк. О тож виходить – фейк на фейк.   Чи  одним словом – нафейк!

Щиро ваші БаХ&Авербах

Ну, і без «фотожаб», звісно, теж не обійшлося:)

160807-Burbak-Fedoruk-gelikopter-fotozhaba-prykol

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ