Чернівецькі депутати хочуть 18 лютого розібратися з переслідуванням «свободівців»

0
396
Загрузка...

На позачерговій сесії Чернівецької міської ради VII скликання 18.02.16 депутати хочуть заслухати питання щодо переслідування працівниками поліції депутатів з фракції «Свобода».

 

У зв’язку з поширенням інформаційних маніпуляцій щодо обшуку у нашого депутата міської ради, ініціюємо скликання позачергової сесії для заслухання інформації керівництва поліції про тиск на депутата Назара Мокловича, – заявив публічно керівник фракції «Свобода» у міській раді Андрій Ілюк. І продемонстрував відповідне звернення до міського голови з підписами місцевих «народних обранців».

Отож, на 18 лютого на 10:00 депутати хочуть скликати позачергову сесію, на якій розглянути питання «Про інформацію щодо переслідування працівниками поліції депутатів Чернівецької міської ради з фракції «Свобода». Звісно, із запрошенням керівників місцевої поліції (міліції).

А ось відповідна заява щодо обшуку в квартирі депутата-«свободівця» Назара Мокловича:

Вранці, 5 лютого 2016 року, у помешканні депутата Чернівецької міськради від ВО «Свобода», Назара Мокловича, відбувся обшук.

«До будинку ввірвалися кілька незнайомих людей разом із представниками правоохоронних органів і нібито свідками. Мотивували свій візит тим, що шукають якісь невідомі речі, не знайомих господарям людей. На прохання покинути приміщення, правоохоронці не реагували та повідомили, що обшук відбудеться у будь-якому випадку» – зазначив Назар Моклович.

На час обшуку свободівець Назар Моклович запросив адвоката для впевненості у правомірності дій слідчих. Але на таку заяву господаря будинку, правоохоронці відреагували миттєвим викликом заступника начальника і начальника карного розшуку. В результаті обшук почався без присутності адвоката.

«Обшукали все: від нижньої білизни до полиць із посудом та кухонним приладдям. Цікаво те, що габаритні речі, які були у переліку тих, які намагалися знайти, не можуть знаходитися у маленькій скриньці для зберігання ліків, яку також детально обшукали. В результаті нічого не вилучено, але забрали багато часу та завдали морального дискомфорту» – зазначає свободівець.

Прес-служба Чернівецької обласної організації ВО «Свобода»

***

Продан: Мета обшуків – залякати, показати, що вони тут влада, керують (відео)

***

В “Рідному місті” почались обшуки (+відео, подробиці)

***

Президент ФСК «Буковина» про «маски-шоу» на фірмі: Єдиний вихід – мовчати

***

Правоохоронці влаштували «маски-шоу» на фірмі президента ФК «Буковина»

***

Чернівецький підприємець і депутат допоміг затримати хабарників (+подробиці, фото)

***

Білик перебуває в Ізраїлі, відповідати по закону не буде, – публічна заява

***

Міліція депутата-викладача Білика розшукує, колеги і студенти – підтримують (відео)

***

В офісі УКРОП знайшли понад мільйон доларів, Корбана затримано (відео)

***

Забродський: у Білика були спецпризначенці, яких повернули з дороги в АТО

***

Нардеп публічно бреше – свідомо або просто не знає, про що пише?..

***

Міліція у Зарайського: кримінальне розслідування чи наступ на свободу слова?

***

Арешт в Кабміні у прямому ефірі – «піар» чи боротьба з корупцією (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ