Патрульна поліція оштрафувала дружину Яценюка «чисто випадково»?

0
562
Загрузка...

Історія з штрафом, який дружина чернівецького Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка заплатила за порушення правил дорожнього руху, звісно, не могла залишитися поза увагою і «дотепників».

 

Інцидент стався у Києві на вул. Верхній Вал (Подільський район). Терезію Яценюк покарали за розмови по телефону за кермом. Штраф у розмірі 425 грн. дружина Прем’єр-міністра заплатила на місці.

Можна припустити, що найближчим часом цей сюжет обов’язково обіграють і в якомусь там гумористичному проекті.

А поки що на своїй сторінці соціальній мережі над цією «сенсацією» трохи «приколовся» інший випускник Чернівецького державного (національного) університету – політолог Кость Бондаренко:

«Патрульна поліція оштрафувала дружину Арсенія Яценюка. На 425 гривень! Випадковими свідками даної ситуації стали журналісти, які нещодавно так само зовсім випадково зустріли Арсенія Яценюка у економ-класі рейсового літака, а перед цим – не менш випадково у простому барі серед простих людей. Що цікаво: патрульний (як до нього – пілот і стюардеси літака та прості відвідувачі бару) від коментарів відмовився. Чомусь згадується пісня “Ламборджини желтая везет нас по домам… Не судите, люди, мы такие же, как все”…»

fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ