Через гнів людей Бурбак спішно пішов з відкриття пам’ятника Небесній Сотні

2
2191
Загрузка...

Народний депутат Максим Бурбак завітам на відкриття пам’ятника Небесній Сотні в Лужанах Кіцманського району. Але, схоже, не все пішло так, як планував нардеп…

 

Після гнівного виступу одного з майданівців, який назвав друзів Яценюка зрадниками Майдану та захисниками корупції, Бурбак спішно покинув зібрання.

Про це написали у мережі Facebook:

«03.01.16. Урочисте відкриття пам’ятника Небесній Сотні. За ініціативи та організації Тетяни Тучак, при підтримці Лужанської Селищної Ради сьогодні відкрито та осв’ячено памятник загиблим Майданівцям. У створенні пам’ятника активну участь взяли бувші Майданівці та бувші бійці батальйону “Чернігів” (“Виготовлення пам’ятників” на кольці в Мамаївцях). Освячення провели Отець Юрій (Кіцмань, УПЦ КП , та отець Василій, УГКЦ Чернівці). На відкриття з’їхались волонтери з різних волонтерських організацій краю , бійці АТО, син загиблого героя Небесної сотні. Також на акції були помічені керівники району , губернатор фіщук та депутат ВР від яценюка бурбак (писати їх прізвище з великої букви рука не піднімається…). Ше тиждень тому вони героїчно прийняли на керівну посаду в Райвиконкомі бувшого ідеолога Регіонів пані рахтурак , а сьогодні вони “скорбили” по загиблим героям Майдану…. Після гнівного виступу одного з Майданівців (та схвальної підтримки простих людей ) – “що тут роблять друзі яценюка – зрадники Майдану та захисники корупції та дєрібану України” пан бурбак спішно покинув зібрання без жодного слова».

Напевно, все-таки «не так» працює влада, якщо заслуговує на таку реакцію від простих людей…

fakty.cv.ua

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Відкриття пам’ятника Небесної Сотні в Лужанах 3.01.16

***

Загрузка...

2 КОМЕНТАРІ

  1. Реакція простих людей зрозуміла, але чи варто на такій події сваритись та зводити рахунки, адже в нас відбулась “Революція гідності” . На мою думку помилкою було запросити представника влади . Судячи з публікації ініціаторами створення пам`ятного знака були волонтери ,краще б кошти витрачені на пам’ ятний знак спрямували на допомогу військовим. Чому незапросили представників ЧОО “Майдан”? В змі прозвучало що “перший на буковині”,але якщо бути чесними то першими поклали в м.Заставна. Одним словом зробили все “чудово” по майданівськи багато шуму, заодно владі “по шапці надавали”. Прекрасна PR-акція влаштована , PR на крові . На рахунок Максима Бурбака , в період подій на київському майдані був активним його учасником на відміну від багатьох “патріотів” . СЛАВА УКРАЇНІ !!!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ