У Мамаївцях перекрили трасу в рамках боротьби проти високих цін на пальне

0
364
Загрузка...

У четвер, 11.10.2018 р., перекрили рух на трасі в Мамаївцях Кіцманського району (під Чернівцями) – у рамках боротьби проти чергового підняття цін на пальне.

Це така собі попереджувальна акція, яка тривала приблизно пів години, до 10 год.

Про перекриття траси fakty.cv.ua повідомив зірковий бігун і депутат обласної ради Іван Гешко, який сам потрапив «під перекриття».

Зараз обговорюються різні варіанти протесних акцій, наприклад, по черзі тривалий період не заправлятися на певних мережевих заправках (текст нижче).

А ось що в контексті цих протестів написав активіст Віталій Смандич:

«З людьми, в плані виборців поводяться як з сліпими котятами.
Коли немає як жити, а треба виживати влада дивиться на всі заходи як на одномоментне збіговисько. А перед виборами, згадаєте мої слова з нами будуть говорити як з рівними партнерами тих чи інших рішень, ситуацій в державі. Но знову все забудиться.
Зупинка руху це правильно, це знак того що народ реагує на ці незрозумілі підняття цін.

Хто в центрі варто зайти на сесію міської ради і запропонувати щоб депутати щоб депутати взяли на себе відповідальність цих акцій, щоб звертались вище. Щоб самі були натхненниками всіх процесів в місті.

Особисто я вирішив для себе НЕ заправлятись на АЗС мережевих, а в поодиноких ті які також є заручниками змов на ціну великих мереж».

А ось одна з пропозицій щодо боротьби проти підвищення цін на пальне (мовою оригіналу):

«ПРИСЛАЛИ ТАКУ АКЦІЮ. ВИ ПІДТРИМУЄТЕ ЇЇ ПРОВЕДЕННЯ?

Усім водіям! Відмінна ідея як боротися з цінами на бензин! Ціни на паливо стрімко ростуть, ще трохи і ми побачимо 30-35грн за літр а може бути і больше.В Європі водії намагалися боротися з цінами акцією “Не купуй паливо один день”, яка пройшла кілька місяців назад. Виробники палива лише посміялися над цим, розуміючи, що довго тривати це не може: наслідки для автовласників виявляться більш згубні, ніж для них. Але на основі цієї акції виникла ідея нової, куди – більш ефективної! Коли ціни продовжують рости з такою гнітючою стабільністю – ми повинні вживати заходів! Щоб зробити це без будь – яких незручностей для себе, виникла така ідея: Протягом місяця НЕ КУПУЄМО БЕНЗИН і ДИЗЕЛЬНОЕ ПАЛИВО на заправці НАЙБІЛЬШОГО ПОСТАЧАЛЬНИКА регіону: припустимо ЦЕ “WOG” Якщо паливо не будуть купувати довгий період – продавець буде змушений знижувати ціни. коли вони знизять ціни – інші продавці будуть змушені зробити те ж саме! Але для досягнення ефекту, нам потрібно, щоб ці компанії втратили дійсно тисяч кліентів.Не дивитися на гадану складність, цього досить легко досягти! Читайте далі, щоб дізнатися, що необхідно зробити! Надішліть це повідомлення 30 своїм знайомим! Якщо кожен з них перешле його хоча б наступним десяти (30 х 10 = 300) і так далі, то вже на 6-му колі це повідомлення досягне 3 млн людей. Просто надсилайте це повідомлення і люди перестануть купувати. Це всесвітня акція! Якщо кожен, кому набридло платити корпораціям шалену ціну за бензин з надр СВОЄЇ Землі, перешле це повідомлення наступним 10 людям – вже через тиждень у цій акції братимуть участь 10 МІЛЬЙОНІВ людей!!! Можу сперечатися, що ти й гадки не мав, що в тобі є такий потенціал? У народі є сила під якою зламається будь-яка велика корпорація і навіть система! Нехай мережевий маркетинг нарешті запрацює на користь всім! Повірити і слідувати акції! Повір у свої сили і просто перейшли, перейшли! цей текст далі! Думаю, в цьому є сенс. Ну а “WOG”? Нічого особистого – просто є майже у всіх регіонах. Вони то нас не шкодують! І не треба виступати з акціями протесту, щоб вони над нами в черговий раз посміялись.Тіхо, тупо об’їжджаємо їх заправки і чекаємо, коли у них мізки запрацюють. І пам’ятайте – 50 копійок не гроші – нехай повертаються хоча б до колишніх цін в 24-25 грн / літр. ”

Наприклад:
Вересень WOG
Жовтень SHELL
листопад OKKO
грудень…… і т. д.»

А ось ще такий погляд на акції протесту, яким поділився Олег Рой:

«Страйк автомобилистов… Бред полнейший!!!
Перекрыли кольцо на Проспекте.
Какое бесполезное мероприятие, которое никак ни на что не повлияет…
Ребята, каким образом цена на бензин должна стать ниже, если вы час постоите? Для того, чтобы хватало на бензин, необходимо поднимать экономику страны, а не разрушать ее (растамаживать “евробляхи”, к примеру).
Да и к тому же, если в мире растет цена на нефть, то почему бензин должен дешеветь? Ил вы думаете, что час постоите, и цена на нефть рухнет?)
Да и вообще, если Вам не хватает денег на то, чтобы содержать машину, то не пользуйтесь ею, пересядьте на общественный транспорт и может вот этот способ как раз принесет финансовые убытки заправкам, а то что вы час не поездите, заправки от этого не потеряют вообще, правительство тоже не поймет».

fakty.cv.ua

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ