В аеропорті Відня Тимошенко “зловили” у компанії з Проданом

0
555
Загрузка...

Тимошенко запевнила, що літала у політичних питаннях, а Продан взагалі не відповів, у яких справах подорожує. Днями в аеропорті Відня побачили в одній компанії лідера ВО “Батьківщина” Юлію Тимошенко та колишнього міністра енергетики Юрія Продана, хоча звісно, читаючи заголовок ми подумали спочатку на чернівецького Василя Сафроновича і які у них справи з “Батьківщиною”. )))

Та все ж цікаво, що обговорювали люди, яких об’єднує газова справа, у якій Тимошенко отримала вирок. Продан обіймав посаду міністра енергетики у 2009 році, коли під контролем Тимошенко-прем’єра було підписано газовий контракт між НАК “Нафтогаз” і “Газпромом”. Та ще й у тому злощасному Відні, де зараз знаходиться Дмитро Фірташ, який мав приїхати 2 грудня в Україну, але не склалося….
Вони сідали на рейс до Києва. Щоправда на запитання журналіста вони спростували, що мають якісь спільні бізнесові справи. Тимошенко запевнила, що разом зі своїм заступником Григорієм Немирєю їздили до Німеччини виключно у політичних справах. “Ми були не у Відні, а в Берліні. Тут проїздом. У нас політичні візити”, – розповіла Тимошенко.
У свою чергу Продан пояснив той факт, що вони разом із Тимошенко опинилися в одному літаку, – випадковістю. “Зараз не разом літали”, – заявив екс-міністр. На відео, знятому в аеропорті, видно, як Тимошенко з Немирєю спілкуються з чоловіком із камерою. Продан з валізою та чималим пакетом з Duty Free чекає їх осторонь.

За матеріалами tsn.ua

Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ