Майстер-клас з виживання чи брехні? Нардепи ніби жили на 18 грн. в день (відео)

0
192
Загрузка...

Скандальними стали подробиці декларацій окремих народних депутатів, які, виявляється, можуть жити навіть на 18 гривень в день.

 

В епіцентрі інформаційного скандалу опинились нардепи-«великі борці з корупцією» Антон Геращенко (Харків, радник Міністра внутрішніх справ України), Ігор Мосійчук (Лубни, Полтавська обл., колишній заступник командира батальйону «Азов») та Семен Семенченко, він же Костянтин Гришин (Севастополь/Донецьк, командир 2-го Батальйону спеціального призначення «Донбас» 1-ої Бригади оперативного призначення Національної гвардії України).

Якщо вірити декларації Ігоря Мосійчука, у 2013 р. загальна сума сукупного доходу становила скромних 6719 грн. Це трохи більше 18 грн. в день. Невже він примудрявся вижити на ці гроші? Напевно, питання це риторичне. А якщо вірити декларації Антона Геращенка, він знімав 3-кімнатну квартиру за 316 грн. в місяць. Знущальні дані, правда?

Цікаво, що ця трійця нардепів-бідняків (чи брехунів?), за даними декларацій, заробили у 2013 р. менше, ніж найбідніший депутат Чернівецької міської ради.

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ