Безкоштовну ковзанку вже облаштовують (+подробиці від Павла Польового)

1
728
Загрузка...

Як розповів Павло Польовий, цьогоріч, як і попередніми роками, ковзанка буде безкоштовною. Проте організатор просить батьків заздалегідь готуватися до катання, та купувати свої дітям ковзани.
– Раджу відвідувачам все ж приходити зі своїми ковзанами, аби менше стояти у черзі. Того року ми придбали 300 пар. Натомість цьогоріч придбаємо значно менше – люди не цінують чужі речі, і чимало пар ковзанів дуже швидко попсувалися, – каже Павло Польовий.

Чому ви вже декілька років долучаєтесь до роботи безкоштовної ковзанки, це ж пряма конкуренція вашому “Льодовому майданчику”?

Так, багато людей, хто пішов би кататись на “Льодовий майданчик” біля стадіону “Буковина” у святкові дні ходитимуть на площу, але це не є для мене якимось чинником, відмовити у допомозі місту облаштувати соціальну ковзанку для дітей, які не мають змоги, тим паче у такий час за гроші покататись і отримати від цього задоволення. Усіх грошей не заробиш, а для себе внутрішнє задоволення від того, що робиш добру справу більш важливе, ніж матеріальні турботи. – каже Павло Польовий

Умови цьогоріч будуть такими, як і минулими роками – відвідувачі матимуть змогу переодягнутися в роздягальнях. Якщо зима цього року видасться теплою, ковзанка буде функціонувати у дещо обмеженому режимі – увечері, після заходу сонця. Якщо ж погода сприятиме – чернівчани зможуть кататися протягом цілого дня. Запрацює ковзанка вже 19 грудня.
За словами підприємця, минулого року встановлення та утримання ковзанки обійшлося приблизно у 250 тисяч гривень. Цього року ціни відчутно зросли, тож цей майданчик може обійтися ще дорожче, гроші на облаштування виділив благодійний фонд “FIRTASH FOUNDATION”.

Олександр Білоус, Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ