Шокова терапія: У парламенті України, виявляється, головна проблема – геї (відео)

0
486
Загрузка...

Вітчизняні парламентарі не перестають дивувати. За їх версією, тепер серед головних і найбільш актуальних проблем в Україні – це питання захисту прав людей з нетрадиційною орієнтацією (зокрема, мова про геїв).

 

Безумовно, українці – толерантні люди. Безумовно, в наших традиціях – не ставитися упереджено до людей через релігійні, національні та інші ознаки. Але…

Передивившись як вперто ставили знов і знов на голосування це «специфічне» питання, з яким запалом і натхненням окремі народні обранці переймалися «проблемою» захисту інтересів людей з нетрадиційною орієнтацією, так і хочеться запитати у цих нардепів:

– а чи знаєте ви приблизно скільки людей в Україні перебуває на межі і навіть за межею виживання і що ви конкретно робите для того, щоби ситуацію покращити?!

– що ви конкретно робите для припинення кровопролиття в країні, для вирішення мега-проблем, пов’язаних із вимушеним виїздом величезної кількості сімей і окремих громадян з власних помешкань в зоні АТО (багато чиє житло просто знищене), із лікуванням скалічених у бойових діях співвітчизників, із забезпеченням сімей загиблих учасників АТО, із матеріальною та іншою допомогою АТОшникам, які її вкрай потребують?!

– що парламент робить для забезпечення виконання гарантованого Конституцією безкоштовного навчання, медицини?..

і т.п.

Та навіть простіше запитання: ЧОМУ вже роки парламент навіть не розглядає елементарне і просте питання – аби батьки могли без зайвих матеріальних витрат залишати у спадок майно дітям?!

А ось права геїв і лесбіянок вас, сумнівно шановні народні обранці, страшенно хвилюють, як супер актуальна проблема?..

Звісно, можна розказати, що від цього законопроекту залежить безвізовий режим для України з ЄС… Але це просто «казки» для наївних. Бо насправді до того потенційного безвізового режиму ще стільки «але», і той режим, на перших порах (коли його запровадять, «якщо») матиме стільки обмежень, що краще було б перейматися прийняттям законів, які реально лобіювали би інтереси вітчизняного виробника, працьовитих громадян України, щоби вони могли ГІДНО жити в своїй країні і не чекали цього безвізового режиму, аби виїхати на заробітки за кордон (чи не в цьому контексті частіше пересічних громадян цікавить цей статус?)!

А тепер подивіться (відео нижче), як нардепи вміють захищати права сексменшин, на відміну від захисту прав співвітчизників (незалежно від статі, віку, походження, місця проживання, національності, віросповідання, політичних уподобань, сексуальної орієнтації тощо) на ГІДНЕ життя в своїй країні…

fakty.cv.ua

***

Попередня програма (про вибори на сході країни):

***

Про деолігархізацію:

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ