Нардеп розказує, як його побив у власній квартирі коханець екс-дружини…

0
1091
Загрузка...

Дико і жахливо, куди світ котиться – це, передусім, спадає на думку в контексті новини про побиття народного депутата VII скликання (2012-14 рр.), у минулому знаного спортивного журналіста і телеведучого Ігоря Мірошниченка.

 

На своїй сторінці в соціальній мережі Ігор Мірошниченко сам розповів про це побиття:

«Я вже давно не маю ілюзій стосовно правдивості ЗМІ, які сьогодні використовують для політичного кілерства, але те, що сталося зі мною вчора пізно увечері та те, що я дізнався сьогодні зі ЗМІ, прийшовши до тями, за межею порядності, людяності та здорового глузду! Для початку: Я НІКОЛИ ЗА 10 РОКІВ СВОГО ПОДРУЖНЬОГО ЖИТТЯ Й ПАЛЬЦЕМ НЕ РУХАВ СВОЮ ДРУЖИНУ Й НІКОЛИ НЕ ЧІПАВ ЖІНКУ. Це може підтвердити кожен сусід, пересічний мешканець міста і району, який мене знає особисто. Останні 10 місяців я не живу зі своєю дружиною і з нею офіційно розлучений. Натомість, в мене з нею є спільна дитина, якій 7 років і яку я безмежно люблю! Дитина з дружиною згідно з судовою ухвалою проживає в квартирі на проспекті Бажана, 12 у Києві, яка є МОЄЮ ВЛАСНІСТЮ І ДЕ Я ЗАРЕЄСТРОВАНИЙ упродовж останніх 10 років. У мене немає жодної заборони чи обмеження відвідувати свою квартиру. Вчора близько 21 години 30 хвилин я повернувся з денної прогулянки з донькою. Колишня дружина відчинила після тривалої паузи мені двері моєї квартири, в якій вона проживає з донькою, пустила нас до хати. Оскільки упродовж дня ми з донькою купили їй декілька речей в магазині, я попросив малу вдягнути ці речі, щоб впевнитись, що вони їй підходять. Водночас, я вирішив зайти до спальної кімнати забрати коричневий светр. Моя колишня дружина сказала, що там моїх речей немає і заходити туди не треба. Однак, я без будь-яких перешкод відчинив двері. На ліжку я побачив чоловіка у спідній білизні, з яким ніколи не зустрічався раніше. Без будь-яких розмов цей чоловік зіскочив на ноги і завдав мені удару в обличчя. Після цього він схопив мене за волосся, повалив на підлогу та почав безперервно бити мене по голові та в обличчя руками, ліктями і ногою. При цьому за побиттям спостерігала знервована дитина і моя колишня дружина, яку злочинець увесь час закликав фіксувати моє побиття на відео та фото, щоб потім викласти в соцмережі. Побиття тривало щонайменше 10-15 хвилин. Коли я зрозумів, що бандит не зупиниться і не відпустить волосся допоки не вб’є, я спробував доповзти до дверей, виліз в коридор, де побиття продовжувалося. Зрештою, мені вдалося ліфтом спуститися на перший поверх, де я викликав поліцію. Коли разом з поліцією я повернувся до квартири, колишня дружина сказала, що вона в квартирі тільки з дитиною. Вона встигла витерти калюжі моєї крові і випроводити чоловіка, який мене побив. З соціальних мереж і від консьєржів та сусідів, охоронців паркінгу мені відомо, що цей зловмисник, який мене побив, є давнім коханцем моєї колишньої дружини. Його ім’я Іван Абрамов. Його затримала міліція на 8-му поверсі будинку. Так що версія матері моєї дитини про те, що її буцім-то захищав випадковий слюсар, який збирав меблі о 21:35 не вписуються у цинічну версію про мій напад на неї. Вона не зверталася за жодною медичною допомогою, тоді як я лежу на лікарняному ліжку у тому стані, якому ви мене бачите з діагнозом перелому гайморових пазух, множинних гематом, кровопідтеч та струсу мозку.
P.S. Я сильний. І як чоловік, очевидно, не мав права постити своєї побитої мармизи. Проте, як політик маю захищати репутацію. Свою та Свободи. Я хочу гідно дивитися у вічі людям і хочу, аби моя дитина знала, що її батько гідний, чесний та порядний чоловік».

fakty.cv.ua

***

Версія дружини та нового чоловіка (коханця):

***

Свої версії сімейного конфлікту Ігор Мірошниченко і його колишня дружина Галина вже висловили. Перший в соцмережах, друга в інтерв’ю телеканалу. Версії у них діаметрально-протилежні. Тому “КП в Україні” додзвонилася тому, кого екс-депутат звинуватив у побитті – Івану Абрамову. Про нього відомо не багато фактів, але всі вони красномовні: пройшов АТО у складі підрозділів “Правого сектора”, журналіст.

– Іване, Ігор Мірошниченко стверджує, що він Вас “застукав” в спальні колишньої дружини, і Ви його за це побили?

– Давайте все по порядку. Вони розлучилися ще навесні – чи то в березні, чи то в травні. Розлучалися по суду. Суд заборонив йому проживати разом з дитиною і зобов’язав його жити окремо. Крім того, квартира, в якій вони прописані, проблемна. Він заклав квартиру в банк, кредит не виплатив. Квартиру б виставили на продаж, якби там не проживала дитина. Він живе в іншій своїй квартирі або будинку. Раз на тиждень він приїжджає, гуляє з дитиною, водить в розважальні центри. Я в цій квартирі з Галиною живу з літа. Хата запущена: то сантехніка потекла, то люстра заіскрилася. У Галини Микитівни в спальні є балкон – вона займається там рукоділлям – стіл, шафа. У той день вона мене попросила: холодно, балкон не утеплений, занеси все в кімнату. У мене руки не криві, природно, заніс все в спальню. У цей момент повертається цей красень. Стукає у двері. Галина його не пускає, ключів у нього немає. Але потім йому відкрили.

Він закотив скандал. Що хотів, складно мені було збагнути. Начебто, щось хотів забрати. Але мені не зрозуміло, що було забирати. Галина після розлучення зібрала всі його речі, спакувала в коробки і відправила йому. Він починає в кімнату ломитися. Потім починає її штовхати. Я прочиняю двері і бачу, що він б’є її в живіт. А вона вагітна. Від мене.

– І Ви його вдарили?

– Звичайно. Я вилітаю з кімнати, розбиваю йому голову, беру за комір і викидаю з квартири в коридор. Після чого “воно” там повзало і витирало об стіну свої соплі і волало: “Поможіть, мене вбивають”. Скотина!

– Мірошниченко стверджує, що коли приїхала поліція, Ви переховувалися на 8 поверсі …

– Коли я його викинув у коридор, повернувся в квартиру і попросив Галину викликати швидку – не дай Бог, обірветься вагітність. Після цього надів куртку і вийшов у коридор.

– До Мірошниченко знову вийшли?

– Хотів спуститися на перший поверх і зустріти поліцію. Два ліфти були на першому поверсі і не рухалися. Я вирішив спуститися пішки. Дійшов до другого поверху, а там двері ззовні замкнена – на перший ніяк не пройти. Довелося знову підніматися нагору. На восьмому поверсі я зустрівся з поліцією. Приїхало три патрулі. Почали спілкуватися. До пів на третьої «кукували». Знаєте, коли вони жили разом, він бувало піднімав на неї руку, міліція неодноразово приїжджала.

– А “Швидка” приїхала? Як Галина себе почуває?

– Приїхали дві “швидкі”. У Галини тиск підстрибнув під 160. А його чимось вкололи, щоб заспокоївся. У понеділок з ранку ми поїдемо в бюро судмедекспертизи, до її лікаря, де вона під спостереженням. Обов’язково будемо подавати до суду за наклеп і рукоприкладство.

– Давно знаєте Галину?

– Так, років 20. Вона моя перша любов. Наприкінці 90-тих нас життя розкидало. У травні ми знову зійшлися. Живемо.

kp.ua

***

Деякі натякають, що це Мірошніченкові «воздається»…

https://youtu.be/E9WqNL6nin0

***

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ