Наталія Лупу: Їхала на сільські ігри, а потрапила на… «бомбезне» весілля (фото)

0
2479
Загрузка...

Титулована бігунка Наталка Лупу, яка нещодавно виблискувала на чемпіонаті світу в Пекіні (Китай), заїхала на день додому на ювілей рідного спортивного товариства, а потрапила… на весілля.

 

Фінал обласних сільських ігор, який відбувся 6.09.15 у Новоселиці, був приурочений 65-літтю ФСТ «Колос». Враховуючи ювілейну дату, головний «колосівець» району – один з найавторитетніших в регіоні спортивних фахівців Георгій Кіріл зробив все від нього залежне, аби на цьому святі була присутня і гордість Новоселиччини і Буковини – неодноразова чемпіонка Європи, срібна призерка чемпіонату світу, півфіналістка Олімпіади-2012 Наталія Лупу. Георгій Васильович давно підтримує талановиту землячку (вони родом з одного села – Маршинці), тож Наталка, попри супер цейтноти, таки заскочила на ювілейне дійство, хоча днями має знову вирушати на представницький міжнародний старт до Парижу (Франція). У Новоселиці зіркова бігунка спершу привітала земляків і колег-«колосівців» під час урочистої частини, а потім відвідала арени, де розігрували нагороди обласних сільських ігор.

Але головний сюрприз для Наталки був ще попереду. Цього дня їй судилось побувати і на справжньому буковинському весіллі, від якого, як зізналась сама чемпіонка, вона була не просто у захваті, а «без ума»:

«Зі своїм щільним спортивним графіком, якщо чесно, якось і не знав, що Валерій Миколайович (Чинуш – прим. авт.), який з 2006 року підтримує мене, видає заміж свою молодшу доньку. Але область у нас маленька, і варто було мені з’явитися у Новоселиці, як отримала запрошення на весілля. Це, зізнаюсь, було приємним сюрпризом. Хоча, як виявилось, головні сюрпризи були ще попереду. Ми з чоловіком Сергієм (Копанайко – прим. авт.) після теплого прийому на сільських іграх швиденько повирішували деякі побутові моменти в рідних Маршинцях і поїхали на весілля – у с. Гаврилівці Кіцманського району. Що вам сказати – це було просто казково! І саме місце – неймовірно гарне і затишне. А головне – «бомбезне» весілля! Я була просто «без ума» від нього! Усі у національному одязі, театралізовані конкурси, суперова атмосфера. Це краще весілля, яке мені доводилось коли-небудь побачити! Ну, наречених Юрка та Надійку я із задоволенням привітала. І, користуючись нагодою, вітаю ще раз та щиро бажаю довгого і щасливого подружнього життя! Нехай все у них в житті складеться якнайкраще і буде так само гарно, як це супер весілля!»

fakty.cv.ua

 

Юрій та Надія Заєць (весілля 6.09.15)

***

Зіркова Ольга Сумська вела весілля в готелі «Буковина» (фото)

***

Наталія Лупу: В естафеті хотілося всіх наздогнати і обігнати (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ