Фото: Чернівці зустріли буковинців з 30-ки, які пережили «дебальцівські дні»

0
378
Загрузка...

Під ранок у середу, 11.03.15, на Центральній площі Чернівців зустріли буковинських військових 30 механізованої бригади, яка потрапила в оточенні в районі Дебальцево.

 

Охочих зустріти героїв організувала співачка і активістка волонтерського руху Марина Тимофійчук. «Треба зустріти наших Героїв, скромних Героїв, які завжди писали, що в них все добре», – зазначила Марина на своїй сторінці в соціальній мережі. І запропонувала всім готовим вийти скинути СМС-повідомлення з уточненим часом прибуття Героїв. А вже після зустрічі додала: «Ось таким був ранок…. Багато розписувати нема часу. Але точно напишу, що справді було «тепло». 5 воїнів 30-ки. Дехто з них з війною познайомився ще у травні… Тато артилериста Сергія – афганець, інвалід – так відпустив емоції на волю, що то гріх описувати словами… Дяка Богу, що живі».

fakty.cv.ua

 

І сьогодні ж, 11 березня 2015 р., о 14.00  у  Ратуші (каб.105), як повідомляє прес-служба міської ради, відбудеться прес-конференція бійців 128-бригади, лікарів 30-ї  механізованої бригади та волонтерів на тему: Дебальцеве: очима очевидців».

Запрошуються  представники ЗМІ.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ