Буковинець успішно виступив на талант-шоу у Німеччині завдяки… Зеленському

0
746
Загрузка...

Мешканець Кіцманщини Іван Чобан успішно «засвітився» на талант-шоу у Німеччині… завдяки Зеленському. 

Мова про проект Das Supertalent (UFA TALENTBASE), на якому побував житель села Драчинці Кіцманського району Іван Чобан. Було це в Мюнхені, де Іван нині перебуває на заробітках.

На запитання fakty.cv.ua, як це було, Іван Чобан зазначив, що йшов на роботу і побачив оголошення про кастинг на шоу-талант: «Згадав, що у нас вибори, шоу-мен, комік Зеленський балотується, подумав, а чому б і мені не спробувати себе в ролі коміка. Тобто його успішний приклад мене надихнув, можна сказати. Запитав, чи можу взяти участь, відповіли, що без проблем. Запитали, до чого маю талант. Кажу, талант актора, бо так кажуть багато моїх друзів. Мене трохи «підмарафетили», підготували до зйомки і дали почитати з екрану казку про Червону шапочку і Вовка. Німецькою, звісно:) Мій кумедний німецький акцент вразив журі, як зрозумів. Це був перший відбір. Відчуття таке, що я міг потрапити до другого етапу. Але про це вони повідомляють згодом. Поки що чекаю. Відео сказали що пришлють пізніше. Головний приз Das Supertalent – 100 тисяч євро. Якби раптом виграв, то використав би на підтримку футболу» (Іван певний час навіть тренував на громадських засадах команду рідного села, а деяким землякам допоміг заявити про себе і на трішки вищому рівні, ніж чемпіонат району, деякі потрапили у поле зору і фахівців з команд майстрів – прим. fakty.cv.ua).

А ще Іван уточнив, що сам він підтримує Володимира Зеленського на виборах 2019. Утім, це право кожного – підтримувати, кого вважає за потрібне;)

Хто хоче поагітувати за будь-кого з двох «фіналістів», пропонуємо скористатися можливістю зробити це через fakty.cv.ua (з подальшим поширенням у соцмережах і т.п.).

Для прихильників чинного президента умови наступні. Пропонуємо розміщення (безкоштовне, звісно) агітації за вашого улюбленого кандидата на fakty.cv.ua (з поширенням подальшим на всіх сторінках в соцмережах і т п), з умовою, що інформація буде коректною (!), фактажною, з вказуванням даних, хто це каже /пише (від «ботів» не проходить), і з обов‘язковими відповідями на наступні запитання:
– Чи відомо Вам, що Петро Порошенко був нардепом від СДПУ (о), розбудовував цю партію разом з Медведчуком і Ко? Як ставитесь до цього?
– Петро Олексійович, через свою партію, був серед співзасновників Партії регіонів. Як Вам це?
– Відомо, що Петро Порошенко зіграв дуже велику роль в тому, що розвалилась помаранчева коаліція після Майдану-1… Як Ви ставитесь до цього?
– Петро Олексійович входив до владної команди Віктора Януковича, в якості міністра. То він представник «злочинного режиму», чи ні?
– Як Ви ставитесь до того, що Петро Порошенко не виконав більшість публічних обіцянок, які він дав у 2014 році як кандидат у президенти? Перепросив лише за одну… Що Ви думаєте про це?
– Як Ви прокоментуєте гучні корупційні за участю людей з оточення Порошенка, у т ч в оборонпромі?
– Що скажете про інфлрмацію від США про зв‘язок між Порошенком, Курченком і Медведчуком у «схемі», пов‘язаній з Росією?
– Як Ви ставитесь до того, що в Україні часів президентства Порошенка мінімальна пенсія суттєво нижча (в доларовому еквіваленті), ніж була навіть за часів «екс-зека»? І з зарплатою теж ситуація плачевна. Пояснюють, що в країні війна і т п, але ж в цей же час керівник «Нафтогазу» отримує понад 2 млн в місяць, інші «державні мужі» – сотні тисяч, десятки тисяч в місяць! То як? Чому Гарант не втрутився, шоби гарантувати право громадян на гідне життя, соціальну справедливість і т п?
– Порошенко публічно визнав, що допустив чимало помилок на посту президента, у т ч кадрові. І обіцяє, що більше не буде призначати на посади людей зі свого бізнесу, з оточення. Але прізвища тих «кадрових помилок» називати не хоче чомусь. І чому б він вже між першим туром (коли, програвши майже удвічі шоу-мену, він типу «прозрів» і усвідомив свої помилки) і другим туром не позвільняв тих, хто «його кадрові помилки», і не призначив тих, які принципово кращі, які забезпечать кардинально позитивніші результати на своїх посадах? Натомість знову обіцянки…
– Ви розумієте, що важливі військові рішення (відповідно до повноважень) головнокомандувач приймає базуючись на знаннях, порадах і підказках вузьких профільних фахівців, бо він не є спеціалістом у цій сфері?
– Як Ви вважаєте, в такий складний для нашої держави час нам треба об‘єднуватися навколо пріоритетів, актуальних для більшості громадян України, чи розсварюватися між собою через мову, віру, політичні симпатії/антипатії?..
***
Далі все інше (коректне і фактажне), що Ви вважаєте за потрібне сказати в підтримку чинного президента перед другим туром.
З повагою до права кожного на свою позицію і вибір, Георгій Мазурашу (на громадських засадах керівник інформаційного агентства «Чернівці-Інфо» (fakty.cv.ua, SportBuk.com …)
E-mail: fakty.cv@gmail.com
ДУМАЙ-те;)

***

***

***

***

Буковинець – про виступи у німецькій футбольній лізі та перспективи (відео)

***

***

А це повідомлення зі сторінки села Драчинці:

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ