Активіст: ДТП з Москалем схожа на аварії, в яких загинули Чорновол і Кузьма

0
10430
Загрузка...

«Чекістський почерк» – так характеризують деякі схожі деталі «загадкових» дорожньо-транспортних пригод, в які потрапляли «неугодні системі» публічні особи.

 

Громадський діяч і активіст Степан Терновецький, зокрема, проводить певні паралелі між ДТП, в яких загинули В’ячеслав Чорновол і Кузьма «Скрябін», та аварією, в якій постраждав «гострий на язик» політик Геннадій Москаль.

Нагадаємо, що популярний український політик Чорновол, який славився своїм патріотизмом і відданістю українським ідеалам, загинув у 1999 р., а зірковий співак Кузьма, який дозволяв собі навіть в доволі грубій формі публічно звинувачувати владну верхівку у «продажі України» і т.п., потрапив у фатальне ДТП 2.02.15. А у липні 2012 р. у «дивній» аварії постраждав Геннадій Москаль.

Дехто в якості контраргументів приводить приклади інших політиків, які дозволяли собі публічно критикувати і Януковича, і тепер теж «нещадно» критикують. Наприклад, той же Ляшко. Але… Не забуваймо, що деяких «таких критиків» називають «проектами» якраз олігархів, які, як правило, дружать з владною верхівкою «будь-якого кольору». Згадаймо, приміром, як та ж Наталя Королевська на політичних ток-шоу розкодувалась гучними заявами, у т.ч. про імпічмент Януковичу, хоча всі розуміли, що вона є «проектом регіоналів», що, зрештою, і викрилось швидко після виборів. Тобто є енна кількість політиків, які так «сміливо» критикують тому, що їм дозволяють це робити «під вибори», аби відбирати голоси у опонентів і т.п.

Але повернімось до заяви Степана Терновецького:

«Шановні друзі, нас закликає МАЙДАН! Де Саша «Бєлий»? Розстріляди «менти» Авакова! Де вбивці Небесної Сотні? Їх «кришує» ця влада! Плювати вони хотіли на Майдан Гідності! Вони продовжують справу попередніків!
Зрозумійте, що ці політичні партії, які вчора сиділи в парламенті, а сьогодні у владі, це є проекти Кремлівські! Штучно створена опозиція! Кучмівська влада – це кремлівська влада! А тому ще з тих часів вони створили сотні нових політичних проектів, щоб не дати можливості розвиватися тому ж Народному Рухові України! Тому що НРУ – це політична партія, яка не мала ніякого відношення до Москви, і служила своєму народові! Через те, що Чорновіл В’ячеслав Максимович не хотів співпрацювати з московськими кгбістами, його стратили, так само як і Кузьму, влаштувавши ДТП! Досі ведеться слідство. Але водія того КАМАЗа, який був у кабіні, досі не посадили! Одного з тих, хто був у КАМАЗі, давним-давно не стало!
Робіть висновки, чи хоче нинішня влада чесно жити і боротися з корупцією! Яценюк і Порошенко піднялися при Кучмі! Вони дружили із тією системою, вони полюбили її, бо вона дала їм можливість збагатитися!

А ми хочемо люстрації!
Вони не дадуть нам її чесно провести! Тому що в антикорупційне бюро беруть «своїх», а нас, справжніх борців з корупціонерами, там ніхто не чекає!

Зверніть увагу на аварію, в якій постраждав Геннадій Москаль! (фото в центрі колажа – fakty.cv.ua) Кабіна «Газелі» ціла, бо підставили зад авто, так само і в молоковозі, в який врізався Кузьма! Це не випадковість!
Випадковість – це коли лоб в лоб, а це сплановане вбивство! Робіть висновки! Хто керує «ментами»? ГПУ? СБУ? Ті, хто був з Ющенком, котрий привів до влади Януковича!»

Повертаючись до ДПТ, в якій загинув Кузьма, зазначимо, що з ним в машині була жінка Ольга Любченко (адміністратор гурту «Скрябін»). Її в непритомному стані забрали до лікарні. Свідок аварії звертає увагу на те, що водій молоковозу поводився на диво спокійно, так, ніби нічого особливого не сталось.

Послухати запис свідка можна тут:

fakty.cv.ua

***

Свідок аварії: смерть Кузьми – не випадковість (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ