У гімназії Яценюка зустріч випускників 2015 замінили… футболом (фото)

0
1024
Загрузка...

Оскільки традиційні зустрічі випускників із зрозумілих причин цього року рекомендували не проводити, у рідній для Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка гімназії знайшли «футбольний вихід з ситуації».

 

Доволі «спортивний» клас, в якому, зокрема, навчалися майбутній гравець ФК «Буковина» Олександр Білоус і капітан ХК «Чернівецькі пінгвіни» Павло Польовий, виступив з ініціативою провести у чернівецькій гімназії №4 (колишня ЗОШ №9, яку закінчили одразу декілька відомих українських політиків, у т.ч. Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк) замість зустрічі випускників товариську зустріч з міні-футболу. Директор гімназії Іван Солтисік цю ініціативу підтримав, адже сам свого часу доволі успішно виступав у місцевому аматорському футболі, та й презентований випускниками сучасний майданчик з штучною травою не має простоювати.

Як повідомив fakty.cv.ua екс-гравець «Буковини», а нині держслужбовець і журналіст Олександр Білоус, їхній клас вже багато років в день зустрічі з випускниками грає у міні-футбол у форматі А на Б. Оскільки з різних причин не всі «гравці основи» змогли вийти на майданчик, у Б-класу було аж двоє умовних тренерів – активіст Євромайдану і учасник АТО Юрій Шепітко та співак Павло Дворський-молодший (син народного артиста України). А честь класу захищали Олександр Білоус, Павло Польовий, Євген Колосінський (кандидат наук) та Володимир Журавльов.

За А-клас грали Юрій Турлай, Сергій Ткачук, Олег Будінкевич та Ілля Галаган, а «керував процесом» Андрій Кошманюк.

Уперше за останні 5 років перемогу святкував Б-клас. Цікаво, що серед авторів голів був і капітан хокейного клубу «Чернівецькі пінгвіни», власник «Льодового майданчика» Павло Польовий.

Раніше вони грали у спортзалі сусіднього педколеджу.

Сашко Білоус підтримує позицію облцентру «Спорт для всіх», який вважає, що було б непогано, аби у всіх школах зустрічі випускників супроводжувалися спортивними дійствами за участю і або лише випускників.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спор для всіх»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Фото: У рідній школі Прем’єра, міністра і нардепа відкривають штучний майданчик

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ