Тепер у Чернівцях є власний “Пан Коцький” (ветеринарна клініка)

5
7208
Загрузка...

У Чернівцях 10 січня,  відкрилась ветеринарна клініка “Пан Коцький”.
На відкриття клініки давно очікували захисники тварин міста. Адже директор клініки, ветеринар, викладач ветеринарної хірургії Михайло Мочернюк у співпраці з Кіцманським технікумом одним з перших почав допомагати в стерилізації безпритульних собак у Чернівцях. Також у клініці є в‭ласна лабораторія, можна провести ультразвукову діагностику стану здоров’я тварини. Раніше власники тварин зіштовхувались з великими труднощами при отриманні цих послуг.
Спершу почали стерилізувати тварин, а утримували їх у стаціонарі на базі технікуму. Возити тварин до Кіцманя було не зовсім зручно, тому вирішили відкритись і в Чернівцях.
Приміщення клініки знаходиться на вулиці Небесної Сотні, 7. Працювати буде щодня з 9.00 до 19.00, окрім неділі. У суботу – до 14.00, а вже з лютого почне працювати стаціонарне відділення.

На фото Михайло Мочернюк, директор клініки.

098 257 0249

Fakty.cv.ua

Загрузка...

5 КОМЕНТАРІ

  1. Владелец клиники “зажрался” и ОЧЕНЬ не добросовестно лечит животных! И даже не звонит и не интересуется состоянием (после горе операции) своих подопечных. Серьезных процедур рекомендую в этой клинике не делать (пожалейте своих животных)!!!

  2. Единственная клиника в городе Черновцы и в Черновицкой области которая реально помогает нашим маленьким беззащитным животным!Спасибо всем рабочим Пан Коцький что спасли мою любимую девочку от пироплазмоза ,люди она была уже почти при смерти,никто ничего не мог сделать …приехали сюда сказали так “что сделаем все что в наших силах”..так оно и было,они вытянули нашу Несси с того света !очень бдительны ,не на секундочку не оставляли нас без присмотра ,даже когда у них были операции!вот это профессионализм!а поддержки сколько …спасибо Михаил,Алина,Василий и Николай!ВЫ Молодьцы

  3. Бегите от них подальше!!! Профаны полные! Умерла собака, из за некомпетентности этих дохтуров. Потеряли время могли спасти, у собаки проблемы с поджелудочной, эти кололи витаминчики, узи, профанация полная для снятия денег, анализ крови, бред полный, итог, похоронили собаку,

  4. На жаль, почитати відгуки про “Пан Коцький” видалося доцільним лише після візиту туди. “Повна профанація” очевидна, інакше не скажеш. Наслухавшись ахінеї, яку несла співробітниця, виникло питання, чи взагалі вони мають відповідну освіту?, мають відповідне право проводити так звані “профілактичні огляди”?, (глибокодумно подивитись на кота чи собаку можу й сама) і,головне, чи можуть визначати діагноз та призначати лікування ? Чи диплом саме ветеринарного ЛІКАРЯ має лише директор?, а решта співробітників набрані “з вулиці”, або , більш ймовірно, це “молодші спеціалісти” з Кіцманського технікуму і, відповідно до освітнього рівня, можуть лише смикати котів за те місце, яке пан директор “клініки” зазвичай звик відрізати? Якщо це дійсно ЛІКАРІ ,як зазначено на їхньому сайті, хотілося б побачити на тому ж сайті копії документів про освіту співробітників, у яких вона є. Якщо таких документів нема, то вся ця діяльність є розрекламоване шарлатанство, тобто шахрайство, тобто просто знущання над тваринами, за яке власники цих тварин ще й дають копійчину.
    А взагалі, глибоко ображена та обурена відвертою брехнею через недостатню професійність та відсутність совісті.Тому і назва “клініки” така, начебто казкова?, а одним словом, “Пройдисвіт”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ