Свідомих українців закликають масово підтримати акції протесту (відео)

0
2641
Загрузка...

Готовим підтримати акції протесту пропонують алгоритм самоорганізації, у т.ч. за допомогою соціальних мереж.

Іван Малько публічно звернувся до свідомих українців, які готові долучитися до акцій протесту. Він пропонує розмістити у своїх групах, або на власній сторінці інформацію з проханням, хто готовий підтримати протести, які відбуваються в Україні, поставити плюс. Далі з числа друзів та знайомих, які поставили плюс, утворити в месенджері групу (чат) для спілкування і просити всіх бути готовими вийти в потрібний момент. І це будуть ті ініціативні групи, сила самоорганізації.

За словами п. Івана, на час звернення, вже горіли скати перед Закарпатською обласною державною адміністрацією, і треба, аби виходили під обласні та районні адміністрації, перекривали дороги по всій Україні.

Він вважає, що успішною ця хвиля боротьби проти чергового антинародного режиму буде, якщо вийдемо всі на вулиці, саме всі, не тільки ті хлопці, які тепер палять шини вночі і наражають себе на спротив Нацгвардії і поліції, а максимально масово по всій Україні. Виходити під адміністрації, приносити туди їжу і гарячі напої тим, хто чергує там і т.п.

«Звідти, з-під адміністрацій, ті бочки повинні бути забрані тільки тоді, коли в країні не буде жодного того покидька, які стояли на сцені у 2014 році. Вони можуть бути на території України тільки в підвалах, або у в’язницях…», – зазначає закарпатець Іван Малько.

Як далі розвиватимуться події, побачимо згодом. Невже в Україні назріває, нарешті, справжня народна революція, а не на кшталт «мільйонери і народ проти мільярдерів», «одні олігархи і народ проти інших олігархів» і т.п…

***

***

Хоча плани цих активістів можуть бути скореговані, адже в ніч на 26.11.2018 р. Президент Петро Порошенко проанонсував запровадження режиму надзвичайного стану у зв’язку з атакою з боку росіян кораблів ВМС України у Керченській протоці

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ