У Києві від вибуху гранати загинув чернівчанин (+Відео)

0
220
Загрузка...

В гуртожитку №1 дослідного заводу ім. Патона у Печерському районі Києва, яке розташоване на вулиці Саперне поле пролунав вибух. Про це 25 грудня повідомили в прес-службі столичної міліції.

“В чергову частину Печерського районного управління поступила заява про те, що по вул. Саперне поле, в одному з гуртожитків на 8-му поверсі пролунав вибух. Після прибуття на місце події до співробітників міліції звернувся консьєрж, який пояснив, що під час чергування він почув вибух. Йому на зустріч ішов комендант  гуртожитку, який сказав, що відбулася надзвичайна подія, і необхідно викликати швидку та співробітників міліції. На місце події він  не піднімався”,  – зазначили в прес-службі.

За даними силовиків, одна людина загинула, ще двоє отримали травми (одного з них доправили до реанімації). Під час огляду приміщення були вилучені дрібні металеві частини та чека.

Порушено кримінальну справу.

За даними ЗМІ, в результаті вибуху загинув один чоловік – 25-річний чернівчанин Дмитро Кіндратік. Ще двоє людей – 27 і 45 років – були госпіталізовані в лікарню з важкими травмами.

Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ