Фото: Бігун-чемпіон і учасниця шоу «Холостяк» допомагають… колективно худнути

3
1820
Загрузка...

Уперше у Чернівцях провели для охочих схуднути одноденний семінар, в якому взяли участь і «зірки з телевізора».

 

Проектом колективного схуднення у Чернівцях опікується Інна Брязкало, яка, як відомо, сама скинула зо шість десятків кг (!) і тепер допомагає іншим охочим позбутися «зайвих кілограмів». Групи колективного схуднення працюють під керівництвом Інни в постійному режимі. А ось такий семінар відбувся вперше 20.12.14 – у конференц-залі готелю «Буковина».

Усе пройшло у «домашній», невимушеній атмосфері, «лектори» та слухачки почувалися «як рідні», тож приємними були не лише сюрпризи у вигляді подарунків, а й зіркові гості та сама позитивна аура.

Враженнями від звітного «семінару-піонеру» з fakty.cv.ua поділилась організатор Інна Брязкало:

«Думка провести одноденний семінар «Худнемо разом! Старт ап!» в мене була вже давно. Цей захід дав можливість жінкам, які не мають багато часу на відвідування моїх трьохмісячних курсів або не проживають в Чернівцях, почути корисну інформацію про правильне харчування, поставлення мотивації, розрахунок часу та коштів (це для всіх тих, хто постійно, не втомлюючись, шукає собі виправдання), інформацію про різні тренування та ранкову розминку. У нас в гостях були вельми шановані і достатньо відомі гості – такі як чемпіон світу з бігу Іван Гешко, модель і телеведуча Надія Воронцова (учасниця шоу «Холостяк 1»), тренер-інструктор з вело-денсу і переможниця змагань з пол-денсу Альона Березовська. Такого роду атмосфера спонукає нас до рішучих дій змінити на краще своє життя та дає нам впевненість, що завтра ми точно будемо кращі ніж сьогодні!»

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 

***

У Чернівцях на групу колективного схуднення пішли… худенькі моделі

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ