Чоловіки вписались за 30-річну вчительку, якій «впаяли» 22 роки за секс з учнями

1
1534
Загрузка...

В інтернеті чоловіки «кучкуються» у боротьбі за порятунок 30-річної вчительки, яку засудили на 22 роки позбавлення волі за статеві контакти з 17-річними учнями.

Петицію в підтримку Дженніфер Фітчер можна підписати тут:

30-річна Дженніфер Фітчер, як повідомляє 24tv.ua, визнана судом винною в статевому контакті з неповнолітніми і засуджена до 22 років позбавлення волі. Журналісти відзначають, що під час слухання справи вчителька вибачилась перед рідними учнів і своєю сім’єю, проте це не пом’якшило її покарання.

Фіхтер викладала в Центральній Аерокосмічної Академії в Лейкленді. Щонайменше три її колишніх учня стверджують, що займалися з нею сексом, коли їм було по 17 років.

За даними звинувачення, жінка мала безліч сексуальних контактів з юнаками. Зустрічі відбувалися в будинку Дженніфер, її машині, будинку одного з партнерів і у міському парку. Один раз вчительці довелося зробити аборт.

Матері потерпілих вимагали максимального покарання для Фіхтер. У свою чергу, сама обвинувачена заявила, що любила кожного з молодих людей, дбала і хотіла бути з ними поруч. Також у суді підкреслювалося: мова йшла не про зґвалтування, а про добровільну близькість.

Обвинувач просив для Дженніфер 25 років в’язниці. Зрештою, суддя засудив жінку до 22 року тюремного ув’язнення.

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ