Головна ялинка Чернівців 2018/19 б’є рекорди переглядів (відео)

0
1021
Загрузка...

За неповні 4 доби після розміщення в інтернеті відео з відкриття головної ялинки Чернівців 2018/19 лише у Facebook цей ролик отримав понад пів мільйона переглядів.

На це звернув увагу автор ролика Сергій Кушнір: «Чернівецька ялинка і Чернівці набирають популярності в інтернеті. За останні 4 дні ролик переглянуло [ПІВМІЛЬЙОНА] користувачів не лиш з Чернівців, а по всій Україні та Світі..
Це говорить про те, що доцільно б було створити проморолики Чернівців найближчим часом!!! Для популяризація та туристичної привабливості міста. Так як саме відео це є частково візитівка міста яка може привабити тисячі потенційних туристів!

Кому цікава така ідея? Пишіть в коментарі. Приєднуйтесь до ініціативи і створимо ці ролики СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ!»

Молодець;)

А ось цей ролик в Youtube:

***

***

P.S. За підсумками голосування на сайті інформагентства «УНІАН» (Міс Ялинка), найгарнішою ялинкою України вдруге поспіль стала зелена красуня з Кременчука (висота 21 м, з висоти пташиного польоту композиція нагадує козацький хрест). За неї віддали голоси 39% голосуючих. На другому місці – ялинка з Полтави (31% голосів учасників опитування), на третьому – Вінниця (10%).

У 2018 р., нагадаємо, головна ялинка Чернівців посіла у цьому опитуванні 3 місце з 14% голосів.

Слід зауважити, що через людський фактор, як зазначила начальник управління культури Чернівецької міської ради Юлія Сафтенко в коментарі до інформації acc.cv.ua на Facebook про підсумки цьогорічного опитування, «до 31 грудня майоріла на сайті світлина Чернівецької ялинки трирічної давнини( Все таки Чернівецька – гідна перемоги!». З останнім важко не погодитися, правда?;)

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ