Продан – Каспрук – Максимюк: публічне протистояння триває (відео)

0
426
Олексій Каспрук і Василь Продан
Загрузка...

«Ударним» днем у публічному протистоянні між секретарем Чернівецької міської ради Василем Проданом, який тепер виконує обов’язки мера, відстороненим міським головою Олексієм Каспруком та АТОвцем-керівником президентської фракції БПП «Солідарність» (з «домішками» так званих «фронтовиків») Василем Максимюком.

Василь Максимюк дав прес-конференцію, «лейтмотивом» якої були «наїзди» на нову міську владну команду, яка, як зазначає Василь Сидорович, поки що нічого особливого в управлінні столицею Буковини не продемонструвала.

Відсторонений мер Олексій Каспрук прогнозовано критикує Продана і Ко, зазначаючи, що, мовляв, більшість з того, чим «хизуються» нові керівники міста, було заплановано ще ним, або до його усунення з посади.

Василь Продан, у свою чергу, на брифінгу розповів, що саме тепер робиться у місті. і що заплановано зробити найближчим часом.

«Потішив» і «народний бургомістр» Володимир Дідух-Кобзар, який розмістив на своїй сторінці у Facebook пост із назвою «Про Відсторонення секретаря міської ради від виконання обов‘язків міського голови Чернівців» (дивіться нижче). Пан Володимир повідомив, що в Адміністрації президента йому виділили іншу машину, аби він міг пересуватися по місту, адже машину сина, на якій він їздив, «обезчестили свинячею головою».

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ