Продан: 7-10 депутатів можуть гідно працювати на посаді секретаря міськради

0
328
Загрузка...

Секретар Чернівецької міської ради Василь Продан, який після усунення з посади мера Олексія Каспрука виконує обов’язки міського голови, підтвердив, що готовий до розгляду на наступній сесії питання щодо його заміни на цій посаді.

За словами Василя Сафроновича, мінімум 7-10 депутатів вже зараз готові гідно і гарно працювати на посаді секретаря міської ради.

Щодо того, що депутати, припинивши повноваженням мера, знехтували вибором багатьох чернівчан (за Олексія Каспрука проголосувало 27 тис. у першому турі, коли було більше претендентів на мерське крісло, і понад 33 тис. у другому турі, коли кандидатів було двоє), Василь Продан зауважив, що за партії, які представлені у міськраді, проголосувало порядку 55 тис. чернівчан, але ж це не завадило йому знехтувати вибором такої великої кількості виборців і направити до Верховної Ради клопотання щодо перевиборів міської ради. Також п. Продан нагадав, що депутати обирались з прописаними у законі повноваженнями достроково припинити повноваження мера, за певних обставин.

Дивіться повний ефір програми «Пряма відповідь» на телеканалі «Чернівці» за участю Василя Продана:

***

***

Відставка Каспрука: «представники меншості» зняли «обранця більшості»?

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ