За діяльністю Кобевко уважно стежать лікарі-психіатри?..

0
348
Загрузка...

Про це повідомив екс-керівник буковинського осередку партії «Самопоміч» Андрій Рогатюк.

Мова про депутата обласної ради від цієї політичної сили Ольгу Кобевко, з якою Рогатюк був «в одній команді» щонайменше перед місцевими виборами 2015 р. І, звісно, висловився Андрій з іронією. Хоча звернув увагу і на серйозні речі:

«Я та декілька моїх знайомих, лікарів-психіатрів за професією, уважно слідкуємо за діяльністю депутата ЧОР Ольги Кобевко. Прочитавши її чергову публікацію, після засідання ЧОР, у нас виникло декілька запитань:
– Якими саме органами влади не задоволені люди ? (законодавчими, виконавчими чи судовими)
– Чи усвідомлює депутат обласної ради різницю між «джерелом влади» та «органами влади» ?
– Яким чином «власний саморозпуск» буде представляти спільні інтереси територіальних громад ?

П.С. Конституція України
Стаття 5. Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування.
Стаття 6. Державна влада в Україні здійснюється на засадах її поділу на законодавчу, виконавчу та судову.
Стаття 7. В Україні визнається і гарантується місцеве самоврядування.
Стаття 140. Місцеве самоврядування є правом територіальної громади – жителів села чи добровільного об’єднання у сільську громаду жителів кількох сіл, селища та міста – самостійно вирішувати питання місцевого значення в межах Конституції і законів України.
Органами місцевого самоврядування, що представляють спільні інтереси територіальних громад сіл, селищ та міст, є районні та обласні ради.
Стаття 143. Обласні та районні ради затверджують програми соціально-економічного та культурного розвитку відповідних областей і районів та контролюють їх виконання; затверджують районні і обласні бюджети, які формуються з коштів державного бюджету для їх відповідного розподілу між територіальними громадами або для виконання спільних проектів та з коштів, залучених на договірних засадах з місцевих бюджетів для реалізації спільних соціально-економічних і культурних програм, та контролюють їх виконання; вирішують інші питання, віднесені законом до їхньої компетенції.
Стаття 144. Органи місцевого самоврядування в межах повноважень, визначених законом, приймають рішення, які є обов’язковими до виконання на відповідній території».

Нагадаємо, на сесії обласної ради 27.03.18 Ольга Кобевко запропонувала колегам депутатам «саморозпуститися», але цю пропозицію прогнозовано мало хто підтримав. Цікаво, що таку ж тезу на тій же сесії просував і чернівецький керівник фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Максим Бурбак, який останнім часом активно працює над можливою «чисткою» наразі міської ради від непідконтрольних йому депутатів «Самопомочі».

Як «гарно» спілкується Максим Бурбак з депутатами обласної ради, дивіться нижче. Можливо, Андрію Рогатюку з колегами варто звернути увагу, передусім, на діяльність нардепа Бурбака?:)

fakty.cv.ua

***

***

***

Чернівці: збори на підтримку і проти депутатів від «Самопомочі» (відео, фото)

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ