Ще один скандал у чернівецькій освіті (відео)

0
875
Олена Кузьміна
Загрузка...

Не встигли чернівчани відійти від неприємної звістки про те, що місцеву освіту назвали найбільш корумпованою в Україні, як маємо новий освітянський скандал…

Спровокувала його цього разу заступниця начальника міського управління освіти Олена Кузьміна, яка некоректно висловилась щодо єврейської ЗОШ №41. Про це на сесії міської ради 29.03.2018 р. повідомила директорка школи Людвига Цуркан.

Чим закінчилось обговорення, дивіться нижче:

***

А ще на сесії 29.03.2018 р. був «базарний день». До сесійної зали завітали чернівчани, які торгують на ринку «Буковинському» і бояться, що можуть втратити робочі місця. Урегулювати це питання допоміг один із засновників ринку – депутат міськради Валерій Чинуш, враховуючи пропозицію Андрія Романчишина.

***

***

Нарешті, прийняли рішення звернутися до центральної влади із засудженням подій, які мали місце 3.03.2018 р. біля Верховної Ради в Києві. Але проголосували не звернення від активістів, а інший, м’якший варіант, який запропонував керівник фракції «Солідарність» Василь Максимюк. Це було на позачерговій сесії цього ж дня.

Звернулися депутати і до Верховної Ради з клопотанням щодо виділення разової допомоги фізичним особам-підприємцям, постраждалим внаслідок надзвичайної ситуації – пожежі, що сталась 19.04.2018 року на території сектору №5 КП МТК «Калинівський ринок» (де торгують переважно килимами).

***

***

Сесія 29.03.2018 р.

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ