Степан Хмара: Порошенко для Кремля – це подарунок (відео)

0
305
Загрузка...

Один з найавторитетніших українських політиків – правозахисник, довголітній політв’язень радянських концтаборів, народний депутат України І, II та IV скликань, Герой України Степан Хмара (12.10.1937) жорстко, але правдиво висловився про теперішнього Гаранта Петра Порошенка та інші актуальні питання сьогодення…

Степан Ількович прокоментував події навколо Надії Савченко, вважаючи, що вони, передусім, спрямовані на політичний порятунок Порошенка…

Дуже цікаве інтерв’ю (програма FACE 2 FACE з Тетяною Даниленко на телеканалі ZIK), яке рекомендуємо подивитися;)

***

Ви думаєте, чому Порошенко за останній два роки двічі був у Катарі? Він придивляється, де заховати свої кошти з офшорів у США та Європі.

«Відставка Порошенка – це, передусім, повернення до нормальної виборчої системи. Адже при Порошенкові, коли він буде спокійно сидіти на троні, чесних виборів в Україні не буде», – вважає Степан Хмара.

Гість програми впевнений, що чинний Президент буде усіма силами триматися за владу, адже має за що триматися.

«Ви думаєте, чому Порошенко за останні два роки вже двічі був у Катарі? Невже він їздить туди за скрапленим газом? Та він уже думає, як перекинути свої кошти з Америки та Європи. Він хоче заховати свої гроші з офшорів, бо розуміє, що тримати їх там вже небезпечно, і готується навіть до такого», – підкреслив пан Хмара.

Радянський політв’язень переконаний, що потрібно вимагати саме добровільної відставки, а не імпічменту президента.

«Відновити ефективний інститут виборів, який фактично повністю зруйнований, за чинної влади буде неможливо. Адже де гарантія чесних виборів, коли Президент кожен день порушує Конституцію!?

До того ж, він не тільки не справився із президенством, а й вчинив масу дій, які є злочинами», – цитує zik.ua Степана Хмару.

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ