22 січня запрошують на дискусію «Візія Чернівців-2020» і презентацію

0
130
Загрузка...

У понеділок, 22.01.18, у Чернівецькому муздрамтеатрі (Театральна площа, 1, третій поверх) відбудеться дискусія на тему «Візія Чернівців-2020» та презентація новоствореного медіа-хабу «Твоє місто. Чернівці». Початок – о 14:00.

На першій зустрічі дискусійної платформи «Твоє місто.Чернівці» разом із представниками влади, підприємцями, громадськими діячами та небайдужими чернівчанами поговоримо про розвиток міста на найближчі роки, місце Чернівців на мапі України та світу. Обговоримо стратегію міста, її імплементацію, а також спільно знайдемо нові рішення для розвитку міського середовища, – повідомляють організатори.

Базуватися новий інформаційний проект буде тут: che.tvoemisto.tv

Також у рамках цього проекту працюватиме тепер і сайт chernivtsi.tv, де розпочинали проект «Чернівці. ТБ» (який перемістився на коротшу адресу chv.tv).

Приємно зазначити, що серед головних дійових осіб у цьому новому проекті «Твоє місто.Чернівці» фігурує відомий своєю відвертою і принциповою громадянською позицією колишній футболіст «Буковини» Олександр Білоус, який був і серед засновників fakty.cv.ua. Останні півтора роки Олександр виступав у складі «SV 09 Arnstadt» в німецькій Ландеслізі.

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ