Частину виділених для придбання тролейбусів коштів закинули на депозит

1
208
Загрузка...

“Качелі” ще ті навколо “тролейбусної проблеми” у Чернівцях. То оточення та “підконтрольні” міській владі ЗМІ кричать, що “погані депутати” ніби не хочуть виділити кошти на придбання тролейбусів, то вже виділені на це мільйони міський підрозділ… закидає на депозит…

Замість запланованих 20 вживаних тролейбусів з Європи, департамент ЖКГ вирішив придбати лише 11 машин, а 10 з 26-ти виділених млн. грн. закинути на депозит… То як це розуміти?.. Потрібні місту тролейбуси? Потрібно виділяти кошти на їх придбання? Чи головне для міської влади в цій всій історії навколо “тролейбусної проблеми” було взяти “дуже вигіднийбагатомільйонний кредит від Євробанку?.. А тепер, коли справа з єврокредитом зірвалась, вже й не дуже треба владі тролейбусів?..

Публічно з приводу “зникнення” виділених на придбання тролейбусів коштів обурилась і член виконкому міської ради Антоніна Бабюк:

“Перший раз за довгий період часу в мене опустилися руки…. Хочу звернутися до всіх учасників політичних баталій: шановні, не робіть громаду міста заручниками ваших з’ясувань стосунків….не змішуйте політику і господарку…Поясню ситуацію.За розпорядження міського голови була створена робоча група по закупівлі вживаних тролейбусів з Європи. Депутатський корпус виділив з бюджету 26 млн. грн., члени робочої групи (до складу якої ввійшли депутати від ВСІХ політичних партій, члени виконкому, директор ЧТУ, представник тендерного управління, фінансового управління, громадські активісти) відпрацювали процедуру проведення тендеру (розбивши на 6 лотів) умови договору(штрафні санкції,гарантійний термін і т.і.). За 25.6 млн. грн. мали закупити 20 тролейбусів з Європи. І сьогодні всю нашу багатоденну роботу пустили під откіс– начальник департаменту самовільно,всупереч рішенню сесії МР виніс на тендер тільки три лоти,на 11 машин, на 15 млн. грн…… Де 10 млн. грн.????? Чому зняли лоти саме з машинами 15 ТР (гармошки, які могли б забирати найбільше пасажирів), начальник департаменту пояснити не зміг!!! На моє запитання відповів дослівно: “Не знаю…” Технічні умови прописували спеціалісти ЧТУ (кондиціонери, компостери, інформаційне табло і т.і.). Тому, громадо, робіть висновки…… А я їх для себе зробила. Дякую всім за співпрацю”.

***

***

***

Все заради єврокредиту: люди на зупинках, а тролейбуси справними їдуть в депо

***

Мер «заблукав» між тролейбусами з Бухареста, єврокредитом і проблемами ЧТУ (відео)

***

Депутат, якому мер персонально запропонував очолити ЧТУ, написав відповідну заяву

***

Водіям ЧТУ забороняють говорити позитив про тролейбуси б/у (відео)

***

Про ті «нюанси» єврокредиту на тролейбуси, про які не знаємо ми

***

Борці за єврокредит на тролейбуси пропонують «програму підтримки євробанку»

***

Новий скандал навколо єврокредиту на придбання тролейбусів (відео)

***

Єврокредит на тролейбуси – політичне рішення, проблему треба інакше вирішувати

***

Карімова відповіла про «сумнівні умови єврокредиту» на придбання тролейбусів

***

Кредит на тролейбуси: беремо 8 млн. євро – віддаємо 13,8 млн. євро… Вигідно?..

Мер хоче підтримку по єврокредитам взамін на фінансування «Буковини»? (відео)

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ