Ветерани АТО – Порошенку: Через 72 години ми починаємо АТО в Києві

0
291
Загрузка...

Ветеран АТО, боєць Правого Сектора, з позивним «Сивий» 5.12.17 публічно звернувся до Президента України Петра Порошенка.

За словами ветерана, у Порошенка є рівно 72 години щоб припинити беззаконня в країні, інакше у бійців і солдатів ВСУ є повне моральне і законне право захистити населення України і почати антитерористичну операцію в Києві: «Ми даємо тобі рівно 72 години щоб ти припинив свавілля в країні. Саакашвілі повинен бути звільнений негайно, атаки на НАБУ і САП повинні бути припинені негайно! Закон про імпічмент Президента повинен бути прийнятий негайно! У разі якщо наші вимоги будуть проігноровані, ми починаємо проти тебе і твоїх бариг АТО! ».

Вночі термінову заяву зробив і Держдеп США – про те, що нинішній режим повинен негайно припинити репресії в країні.

Державний департамент США засудив зрив гепрокураторою спецоперації НАБУ. Про це йдеться в заяві, розміщеній на сайті Держдепу США.

«Недавні події в Україні, включаючи зрив розслідування корупції на високому рівні, арешт посадових осіб з Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) і вилучення чутливих документів НАБУ, викликають заклопотаність з приводу відданості України боротьбі з корупцією», – сказано в заяві.

У США розцінили ці дії як частину зусиль по підриву незалежних антикорупційних інституцій, яким надали допомогу США та інші країни.

«Вони підривають довіру громадськості і підривають міжнародну підтримку України», – відзначили в Держдепі.

«Для України є недоцільним боротися за своє тіло на Донбасі, якщо вона втрачає свою душу в корупції. Інститути по боротьбі з корупцією повинні підтримуватися, фінансуватися і захищатися », – цитуються в заяві слова держсекретаря США Рекса Тіллерсона.
«Відображаючи вибір народу України, Сполучені Штати закликають всі гілки українського уряду спільно працювати над викоріненням корупції з суспільного життя. Усунення корупції є ключем до досягнення стабільності, безпеки і процвітання для всіх українців », – резюмували в Держдепі США.

Тим часом ЗМІ повідомляють про те, що США готують санкції проти оточення Порошенко, а проти самого олігарха кримінальні справи.

У США більше не можуть терпіти брехливу й цинічну до мозку кісток українську владу. У відповідь на відкриту війну проти НАБУ і САП з боку нинішньої влади, в США готують жорсткі санкції проти оточення Порошенко, а на самого олігарха готуються кримінальні справи.

Джерело: elise.com.ua

***

Як Саакашвілі затримували правоохоронці і звільняли прихильники (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ