Чернівецький репер T-Fest підкорює Москву і набирає мільйонні перегляди (відео)

2
2770
Загрузка...

Останній кліп чернівецького репера, який виступає під сценічним ім’ям T-Fest і набув шаленої популярності в Росії, за три тижні набрав на youtube понад 6 мільйонів переглядів!

Про нього кажуть, що він багато років мовчки йшов своєю дорогою, роблячи якісний продукт, і потім про нього «раптом» заговорили серйозні колеги по жанру, він опинився в центрі уваги деяких великих ЗМІ і, зрештою, швидко добрався до зіркових висот. Своєрідним «індикатором» стало те, що, як писали на rap.ua, «нам дзвонять з київських караоке-барів і запитують, що це за T-Fest такий, що його треки кожен другий молодий клієнт просить поставити, а у нас їх немає?»

Хто ж цей T-Fest, який підкорив Росію? Син начальника управління охорони здоров’я Чернівецької міськради Ігоря Володимировича Незборецького – Кирило Ігорович Незборецький.

Народився 8.05.1996 р. у Чернівцях. У 2014 р. був зарахований на юридичний факультет ЧНУ (правознавство) на навчання на договірних умовах.

T-Fest (Кирило Незборецький)

У березні 2017 р. Кирило, першим серед українських реперів, підписав контракт з російським творчим об’єднанням «Gazgolder» («Газгольдер», звукозаписуючий музичний лейбл).

Якщо вірити профілям репера на одному музичному хостингу, як пише gl5.ru, він займається музикою з 11 років і вміє грати на піаніно, ударних і гітарі. Перші треки, записані T-Fest за участю iMax (він же IMaxMuzik, він же Максим Незборецький, він же старший брат Кирила), з’являються в Інтернеті в грудні 2010 року. Це був аматорський матеріал прямо з домашньої студії.

Через три роки виходить їхній спільний мікстейп “Прожигай”. Як і личить мікстейпам, всі інструментали на ньому запозичені у зарубіжних колег. Реліз залишається практично непоміченим. За ним слідують треки “Все ще на місці” і “Ось виріс”. У них T-Fest демонструє відмінну для свого віку техніку і наявність думок.

31 січня 2016 року Кирило оголошує про перезавантаження своєї творчості (при цьому з паблік видаляються всі попередні записи і медіа) і випускає однойменний трек. Далі виходить кліп “Мама дозволила” і перший сингл з майбутнього альбому.

Новий альбом «0372» від фрешмена, який вийшов 26 січня 2017 року, здивував багатьох любителів нової школи. Сама назва релізу – телефонний код рідного міста виконавця (Чернівці). Вийшов альбом вельми цікавим: з сучасним західним звучанням і історіями з особистого життя.

На початку його порівнювали з Яніксом, і навіть сміялися… Потім з’явилося відео, де розкручений казахськийрепер Скріптоніт заспівав з Т-фестом на одному з концертів. А на початку березня 2017 з’явився спільний трек, який отримав назву ЛАМБАДА, а потім і кліп.

7 березня T-FEST і команда GAZGOLDER випускають кліп на сингл “Мама дозволила”! Це не не чергова “тусовочна жуйка”. Це чиста сатира сучасності. Хлопці відобразили те, що в дійсності відбувається там, на так званих “вписках”. Показали людей і їх дії, описуючи нинішні пріоритети, висміюючи їх. Для них же цей трек є однією зі сходинок, перехідний етап. Головне – не зашпортитись. Творці представляють навіть не образи, не саму музику, слова, а саме якість. Якість звуку, виконання, подачі матеріалу. Все набагато серйозніше і глибше.

Після підписанення контракту з GazGolder кар’єра T-Fest пішла різко догори. Його кліпи в youtube доволі швидко швидко набирають мільйонні перегляди. І в Росії він вже став зіркою репу. Хоча вдома він поки що залишається не дуже широко відомим. Поки що…

На сторінці Кирила Незборецького на Facebook немає змін з 21 березня 2017 р. (станом на  написання цього матеріалу).

Василь М., fakty.cv.ua

***

Кліпи T-Fest

***

***

***

***

https://youtu.be/YGeeqTm4BlE

***

***

 

Загрузка...

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ