Модельна «репетиція» перед Днем вишиванки 2017 (фото, відео)

1
224
Загрузка...

У суботу, 13.05.17, у Чернівцях відбувся традиційний захід «Знайомство з вишиванкою», який передує Дню вишиванки (18 травня).

 

Ініційоване Асоціацією готельєрів Чернівців (Андрій Брязкало) свято цього разу через примхи погоди базувалось не перед готелем «Буковина», а у конференц-залі.

Почесними гостями заходу були представники факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича, де, власне, народився День вишиванки, який торік відзначали вже у понад 60 країнах світу. Вітаючи організаторів, учасників та гостей «Знайомства з вишиванкою», Сергій Бостан розповів, як саме з’явилась ідея провести свято вишиванки – коли однокурсник несподівано прийшов на пари у вишиванці, потім у вишиванках їх прийшло декілька, далі було скромне свято вишиванки на факультеті, яке за декілька років стало офіційним в Україні і набрало неймовірний розмах.

У рамках заходу була виставка-продаж гарних виробів місцевих майстрів. Цього разу, крім класичних вишиванок, були представлені і патріотичні футболки-вишиванки від ТМ «Шеврон Точка Два».

Звісно, не обійшлося свято і без моделей. Дівчата з модельної агенції «ШоуТайм» дефілювали і в класичних вишиванках, і у футболках-вишиванках з символікою «Бігу Миру», який вчетверте відбудеться у Чернівцях 14.05.17.

fakty.cv.ua

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

***

Репортаж про «Знайомство з вишиванкою» можна буде подивитися на телеканалі «Чернівецький промінь».

***

Знайомство з вишиванкою 2016: Чернівці – Донецьк (фото)

***

День вишиванки 2016 у Чернівцях перевершив очікування (відео, фото)

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ