Від «безпредельних» дій влади – до самоуправства і самозахисту народу…

1
225
Загрузка...

Незаконність звільнення Михайла Сеничака з посади начальника ГУ ДФС у Чернівецькій області офіційно визнано судом, але Державна фіскальна служба України ігнорує відповідне рішення суду, все більше заводячи ситуацію в глухий кут.

 

Нагадаємо, що 24.03.17 суд визнав протиправним наказ ДФС від 13.05.16 щодо звільнення Михайля Сеничака і постановив негайно відновити його на посаді «головного податківця Буковини».  Але «чисто випадково» цього ж дня, 24.03.17, в.о. голови ДФС Мирослав Продан підписав наказ щодо проведення конкурсу на заміщення вакантної посади начальника ГУ ДФС у Чернівецькій області.

Дивно, що Продан вирішив піти шляхом ігнорування рішення суду, особливо якщо врахувати, що він, напевно, був би не проти очолити ДФС (замість Насірова), але чи буде це позитивною характеристикою на відповідному конкурсі для кандидата, який підтримує незаконність і «беспредельність» у такому серйозному державному органі?..

До слова, для ДФС це не перша подібна проблема. І є свіжий «гіркий досвід». Не далі, як 4.04.17 Окружний суд міста Києва постановив заборонити ДФС вчиняти будь-які дії щодо призначення переможця конкурсу, проведеного на підставі наказу ДФС від 23.02.17 №373-о на посаду начальника ГУ ДФС в Одеській області. І ухвалене це рішення за позовом Сингаєвського Ігоря Петровича, якого також «проблемно» звільняли і через суд поновлювали на посаду «головного податківця» Одеської області

Перипетії навколо поновлення Михайла Сеничака на посаді начальника ГУ ДФС у Чернівецькій області (точніше ігнорування відповідного рішення суду) сам Михайло Ярославович на своїй сторінці у Facebook називає «театром абсурду» і припускає, що ці всі «дивні» рішення та дії владної верхівки можуть «закінчиться самоуправством і самозахистом українського народу»:

«Телеграфую по суті…Відповідь на запитання, яке часто доводиться чути останні 2 тижні: “Ну, і ?!…”
Вибачте за термінологію, спробую без матюків, на хлопський розум. Може ви побачите якусь логіку в цьому театрі абсурду.
24.03.2017 Суд постановив визнати протиправним та скасувати наказ ДФС від 13.05.2016 №1939-о і негайно поновити на посаді начальника ГУ ДФС у Чернівецькій області Сеничака М.Я.
24.03.2017 Постанову суду та виконавчий лист надіслано засобами електронного зв’язку ДФС України до виконання (в.о.голови ДФС України мав би своїм наказом скасувати попередній протиправний наказ №1939-о від 13.05.2016 та поновити працівника на посаді).
24.03.2017 В.о. голови ДФС України підписав наказ провести конкурс на заміщення вакантної посади начальника ГУ ДФС у Чернівецькій області.
28.03.2017 Я пред’явив ДФС України постанову суду та виконавчий лист до негайного виконання в добовільному порядку.
29.03.2017 на сайті ДФС України розмістили оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади начальника ГУ ДФС у Чернівецькій області.
03.04.2017 копія постанови суду та виконавчого листа мною надіслані до відділу примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України
05.04.2017 представником відповідача (ДФС України) у суді підтверджено факт отримання ДФС України 28.03.2017 постанови суду та виконавчого листа щодо поновлення на посаді начальника ГУ ДФС у Чернівецькій області до негайного виконання.
06.04.2017 представником відповідача (ДФС України) у суді заявлено, що 24.03.2017 керівництво ДФС України поінформовано щодо постанови Чернівецького окружного адміністративного суду про визнання протиправним та скасування наказу, поновлення на посаді начальника ГУ ДФС у Чернівецькій області Сеничака М,Я. в частині негайного виконання.
Сьогодні 10.04.2017 року.

Скажіть, будь ласка, дорогі друзі! Це тільки мені здається що цей театр абсурду з безпредєльщиками насіровими, рефінансами і націоналізацією від гонтарєвих, тарифами від вовків закінчиться самоуправством і самозахистом українського народу?

Дуже хочу помилитися у своєму прогнозі…»

fakty.cv.ua


***

Сеничака мусять поновити на посаді головного податківця Буковини

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ