Акцію «Серце до серця 2017» підтримали велопробігом (фото)

1
333
Загрузка...

У неділю, 9.04.17, у рамках 12-ї всеукраїнської акції благодійного фонду «Серце до серця»  відбувся велопробіг вулицями Чернівців.

 

Велоколона стартувала на Соборній площі, проїхалась у супрводі поліцейських машин по Героїв Майдану, Комарова, Воробкевича, Головну і фінішувала біля ТРЦ «Depo’t», де координатор проекту Анна Рибарчук вручила учасникам подяки.

Велопробіг приурочений фіналу акції Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця», яка цього року відбувається під гаслом «Я хочу бачити життя» і спрямована на підтримку дітей з вадами зору.

На масовість, звісно, вплинули і погодні умови, і те, що дійство було заплановане на Вербну неділю. Проте тих, які дуже хотіли у такий спосіб підтримати акцію «Серце до серця» та ідеї здорового способу життя, ніякі особливі обставини не зупинили. Приміром, знаний фермер з Новоселиччини і громадський діяч Олег Мельничук першим прибув на місце старту, хоч і довелось взяти велік на прокат, і взагалі в день народження міг і пропустити такі дійства:) (Вітаємо!) Були ще серед учасників цікаві особистості, сімейні команди і т.п.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

А вже вже о 16:00 і учасники велопробігу, і інші охочі зможуть подивитися фінальний акорд акції – концерт на площі Філармонії.

До слова, паралельно з коцертом у відремонтованому спортзалі СК «Локомотив» проходив невеличкий благодійний турнір з баскетболу (за підтримки облмолодьспортуправління та облцентру «Спорт для всіх»), учасники якого підтримали акцію «Серце до серця» через Анну Рибарчук передали 1600 грн.

Георгій МАЗУРАШУ, fakty.cv.ua,
облцентр «Спорт для всіх»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

«Серце до серця»: Гарний концерт на підтримку дітей з вадами зору (відео, фото)

***

«Серце до серця»: Гарний концерт на підтримку дітей з вадами зору (відео, фото)

***

Супер швидкі голи на благодійному турнірі «Серце до серця 2017» (фото)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ