На Майдані 2017 – сутички і арешти:( Нові заклики зібратися 20 лютого (відео)

2
360
Загрузка...

Третя річниця трагічних подій на Майдані 2014 може стати і продовженням «Революції Гідності», яка, як зазначають патріоти-реалісти (а не ті, які «сліпо довіряють» чинній владі), не завершена.

 

Під час акцій протесту 19.02.17 у Києві вже відбулися сутички між протестуючими та правоохоронцями. Відбулися вже й перші арешти.

Зрозуміло, що «офіційна пропаганда» намагається переконати громадян, що протести проти влади організовані ледь не самім Путіним, і що не можна виходити на ці акції, бо це вигідно Кремлю і т.п. Так ніби це російська влада продовжує грабувати український народ ще гірше, ніж це робив попередній антинародний режим…

Владу зрозуміти можна: верхівка намагається будь-що втриматися у тепленьких кріслах. Але що робити загнаним в район рівня виживання (і нижче) більшості громадянам України? Терпіти далі ці знущання, аби не вгодити часом Кремлю своїми протестами?..

І ще цікаво, чи не завадить потенційному початку Майдану-3 розділення «тематики» акцій протесту? Хтось запрошує виступати за блокаду торгівлі з тимчасово окупованими територіями (так званими ЛНР і ДНР), хтось акцентує увагу на якихось деталях у рішеннях та діях влади, а варто було б об’єднатися у боротьбі проти чергового антинародного режиму, загалом. З ним би розібралися б, тоді можна було б навести порядок в країні, встановити мир і рухатись далі до квітучого майбутнього, на яке заслуговує Україна. Лиш би не вийшло знову так, що «революцію роблять романтики, а її плодами користуються негідники»…

Під час «гарячих подій» у Києві 19.02.17 постраждав і нардеп Єгор Соболєв:

«Вітаю Президента Порошенка і міністра внутрішніх справ Авакова.

Стягнув в район Банкової кілька тисяч правоохоронців, цим панам вдалося розшматувати мітинг людей, що виступають проти торгівлі з окупованими територіями, кількох затримати, кількох зробити клієнтами швидкої,а головне розірвати намет, який ми хотіли встановити на розі Банкової і Інститутської.

Така ідея була у ветеранів Війни за Незалежність, які такими самими наметами перерізали в останні три тижні залізничні колії, що ведуть на окуповані територіі, і зупинили більшу частину торгівлі на крові.

Ми хотіли, щоби схожий “редут”, як називають хлопці свої табори на рейках, нагадував Президенту про необхідність припинити покривати цю торгівлю і разом з його фракцією в Парламенті підтримати закон, що її забороняє.

Мітинг розігнано, намет подраний на шматки. Блискуча перемога нової поліціі разом з Нацгвардією.

Трошки крові в мене – це результат годинних безплідних перемовин з людьми начебто в українській формі, які бачили мене, бачили посвідчення народного депутата, розуміли, що вони не тільки мене, а всіх людей не мають права блокувати спочатку на Інститутській, потім на Грушевського, потім на Хрещатику, але щоразу блокували.

Що тут скажеш?

Хто з нами, хто розуміє, що так залишати далі це не можна, хто готовий боротися за ухваленя Закону “Про тимчасово окуповану територію України” – приходьте.

Хто не може зараз вночі, завтра о 19:00 чекаємо під стелою на Майдані».

***

***

***

https://youtu.be/jrC_ofwaxMc

***

***

Активіст Степан Терновецький повідомив про арешт керівника батальйону «ОУН» Миколу Коханівського:

«SOS!
Щойно в Києві Беркут арештував керівника ОУН УПА Кохановського!
Максимальний репост!
УКРАЇНО ВСТАВАЙ!»

Комбат ОУН Микола Коханівський в кінці серпня 2015 р. очолив нову політичну організацію «Добровольчий Рух ОУН». Програма організації передбачає встановлення тимчасової національної диктатури і побудову корпоративносиндикалістської держави.

fakty.cv.ua

***

Для чого українців запрошують 20 лютого на Майдан (програма дій)

***

Спогади 2014 р.

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ