Максим Бурбак: Депутати, які провокують дестабілізацію у воюючій країні, повинні нести відповідальність (відео)

0
127
Загрузка...

“Народний фронт” вимагає, щоб особи, які вчора завдавали тілесних ушкоджень поліцейським, понесли відповідальність  у відповідності до закону. Про це під час Погоджувальної ради наголосив керівник фракції Максим Бурбак.

“Ми закликаємо Єгора Соболєва і Семенченка – ви готові визнати власну політичну відповідальність за дії, які провокують дестабілізацію у воюючій країні? Майте сміливість зізнатися, на який результат ви працюєте і на яку країну”, – наголосив Максим Бурбак.

“У «Народного фронту” є справедливе запитання: скільки у залі Верховної Ради ще є “САВЧЕНКОНАДІЙ”? Людей, які мріють розірвати країну, віддати території, домовитися з агресором ціною держави і її історичного шансу на незалежність?”, – наголосив керівник фракції.
Він також висловив обурення позицією віце-спікера парламенту, яка звинуватила нинішніх представників влади у змові з Януковичем.

“Ми відверто здивовані тим, що фракція «Самопоміч», яку фактично очолює мер найбільш патріотичного міста України Львова Андрій Садовий – може породжувати стільки антиукраїнського мотлоху. Ми обурені тим, що віце-спікер нашого парламенту від «Самопомочі» в ефірі одного з телеканалів звинувачує нинішніх представників влади у змові з Януковичем по організації розстрілів”, – заявив Максим Бурбак.

“Виявляється, це не Янукович і Захарченко давали команди вбивати людей, а самі учасники Революції гідності у себе стріляли. Я хотів, щоб про це говорили люди, які були щоночі, щодня на Майдані і воювали з режимом”, – наголосив Максим Бурбак.

Він також назвав “планом здачі країни” так званий «мирний план», який був запропонований одним з народних депутатів України президенту США Дональду Трампу.

“Народний фронт” звертається до українських громадян. Люди, будьте пильними, уважно подивіться, хто сьогодні працює проти України. Для того, щоб не піддатися на брехню і врятувати нашу державу”, – підкреслив Максим Бурбак.

Джерело: nfront.org.ua

***

На Майдані 2017 – сутички і арешти:( Нові заклики зібратися 20 лютого (відео)

***

А ви що думаєте з приводу цієї заяви чернівецького керівника фракції «Народний фронт» у ВР Максима Бурбака?

Ставлення до «неприпустимості» акцій проти влади у воюючій країні

Результати

Loading ... Loading ...

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ