У чернівецькій школі відкрили меморіальні дошки загиблим в АТО (відео)

0
489
Загрузка...

У понеділок, 28.11.16, у чернівецькій школі відкрили меморіальну дошку трьом загиблим у зоні проведення антитерористичної операції (АТО).

 

Десантник Павло Конопльов, військовий хірург Владислав Трепко та розвідник Сергій Потарайко закінчили одну школу – №28. Однокласники, родичі та друзі вирішили відкрити у рідному навчальному закладі меморіальну дошку, про відкриття якої повідомив міський голова Олексій Каспрук:

«Сьогодні був присутній на відкритті трьох меморіальних дошок чернівчанам, захисникам Вітчизни – 161128-memorialjni-doshky-ato-shkola-fakty-cv-uaВладиславу Трепку, Павлу Конопльову та Сергію Потарайку.

Всі вони випускники чернівецької 28-ої школи.
Ще нещодавно вони приходили до школи на зустрічі з випускниками, а сьогодні наші Герої повернулись сюди викарбуваними портретами на пам’ятних дошках. На них вони навічно залишились молодими, усміхненими хлопцями. Ніхто і ніколи не зменшить горе рідних від цієї важкої втрати. Інаше завдання, наш обов’язок – завжди пам’ятати про цих хлопців, нашу гордість, наших патріотів.

Намагаємось робити все можливе для допомоги родинам загиблих. Дуже вдячний небайдужим громадським активістам, зокрема громаді мікрорайону «Гравітон», які збирали кошти на пам’ятні дошки, які згуртували городян навколо ідеї збереження пам’яті про загиблих Героїв.

Сьогоднішні учні цієї школи мають можливість щодня бачити портрети своїх героїчних земляків, мають прекрасний приклад мужності і патріотизму, самовідданості та жертовності.

Слава Героям. Вічна пам’ять в наших серцях і низький уклін батькам, які виростили таких достойних синів».

fakty.cv.ua

***

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ