Президент оголосив, що відтепер мобілізованих на фронті, в зоні АТО немає

0
114
Загрузка...

Мобілізація виконала свою важливу роль у забезпеченні обороноздатності, але надалі Збройні Сили України будуть обходитися без мобілізованих. А за рахунок демобілізованих формується більш ніж 100 тис. резерв першої черги.

 

Про це заявив Президент України Петро Порошенко:

«Я, як Президент і Верховний Головнокомандувач, можу доповісти українському народові, що відсьогодні жодного мобілізованого на фронті, в зоні АТО немає. І Збройні Сили України повністю мають бути забезпечені добровольцями, воїнами-контрактниками, добре підготовленими, вмотивованими, навченими і забезпеченими.

Прийняв доповідь Міністра оборони України Степана Полторака та Начальника Генштабу ЗСУ Віктора Муженка про завершення процесу звільнення в запас військовослужбовців в рамках шостої хвилі демобілізації.

За два роки, що минули, мобілізація виконала надзвичайно важливу роль у забезпеченні обороноздатності нашої держави, а також в тому, щоб дати відсіч агресору, що напав на нашу країну в найбільш складні дні для української історії.

Дуже важливо, що за рахунок демобілізованих, особливо тих, хто найкраще себе проявив в лавах Збройних Сил, формується більш ніж 100 тис. резерв першої черги».

fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ