Чернівецькі та сучавські бізнесмени уклали угоди про експорт олії

0
194
Загрузка...

Це «перша ластівка» на шляху до майбутніх економічних містків між Чернівецькою областю та Сучавським повітом, – вважає голова обласної ради Іван Мунтян.

161101-muntyan-bukovyna-forum-rom-ukr-mld

Угоду про експорт олії уклали у рамках тристороннього українсько-румунсько-молдовського бізнес-форуму в готелі «Буковина», про що повідомив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян:

«Не забарилися перші результати домовленостей, досягнутих ще до спільного засідання Чернівецької обласної та Сучавської повітової рад в ході спільної зустрічі представників бізнесових кіл наших регіонів, яка відбулася у Сучаві 1 жовтня. У фойє готелю «Буковина», де проходить тристоронній бізнес-форум, депутат обласної ради Лілія Бортич повідомила радісну новину – чернівецькі та сучавські бізнесмени заключили угоди про експорт олії. Надзвичайно приємно було почути позитивні відгуки бізнесменів про ту зустріч. Впевнений, що це лише перша ластівка й ближчим часом між нашими регіонами будуть побудовані й інші економічні містки ;)»

Перед тим Іван Мунтян привітав публічно «організаторів, учасників та поважних гостей, серед яких Посол Республіки Молдова в Україні Руслан Болбочан, Генеральний консул Румунії в Чернівцях Елеонора Молдован та голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський, тристороннього українсько-румунсько-молдовського бізнес-форуму, який розпочав свою роботу у Чернівцях. Направду знакова подія, адже такий захід відбувається вперше за останні 25 років.
Відзначив, що незважаючи на непросту ситуацію, у якій опинилася наша країна, питання налагодження взаємовигідної співпраці з країнами-сусідками є для нас надзвичайно важливим. На підтвердження цього навів приклад спільного засідання Чернівецької обласної та Сучавської повітової рад, яке ми провели у сусідній Сучаві 21 жовтня. Гадаю, що досягнуті в той день домовленості сприятимуть налагодженню нових бізнес-контактів сьогодні. Адже для людей бізнесу не існує кордонів».

fakty.cv.ua

***

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ