Збірники-підопічні Шеви дали автографи заради порятунку буковинки

0
164
Загрузка...

Ще трішки зусиль треба докласти, аби врятувати маленьку буковиночку Янусю, яка бореться з важкою хворобою. Кошти різними способами збирає Благодійна організація «Майбутнє України» (Марта Левченко). З цією ж метою благодійно продали «цікаві» номери перед «Буковинською милею». Тепер виставили ще один цікавий спортивний лот – футболу з автографами збірної України з футболу. Це стало можливо завдяки волонтеру з Києва (Наталя Котлярова).

Отож, увага!!! Хто хоче отримати історичну футболку з усіма підписами команди ПЕРШОЇ ЗБІРНОЇ АНДРІЯ 161008-futbolka-zbirna-copyШЕВЧЕНКА! Абсолютна вся збірна України з футболу підписалася на ігровій футболці  задля того, щоб маленька Яночка, трирічна дитина вижила, і довела вітчизняним лікарям, що за онкохворих дітей варто боротися, бо дитячий рак виліковний!
Яна почала стрімко одужувати! Зникли майже всі метастази!!! Вся Україна об’єднавшись зібрала понад 85 тисяч доларів, та оплатила всі курси хіміі! Залишилася тільки пересадка кісткового мозку! І купивши цю футболку ТИ ДАЄШ ШАНС НА ЖИТТЯ СОТНЯМ І ТИСЯЧАМ ОНАОХВОРИХ ДІТЕЙ В УКРАЇНІ, ДІТЕЙ, В ЯКИХ НЕ ВІРЯТЬ!!!
Пропонуй ставку в коментарі! Купи унікальну футболку І ТИ МАТИМЕШ згадку на Все життя, що завдяки тобі вижила і радіє життю маленька Яночка Дяківнич, якої вже могло б не бути!
ПРОСИМО МАКСТМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!
Дякуємо футболістам за підтримку Яночки та доброту!
0502436971 Марта Левченко
ЯНУСЯ РЕКВІЗИТИ

Приват банк Карта 5457 0822 8184 5714 Левченко Марта
PayPal: для Янусі
Kidsfutureukraine@gmail.com

Взяти участь в аукціоні можна на Facebook тут:

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ