На Буковині встановили ще один спортмайданчик від Кличків

0
289
Загрузка...

Гарний спортивний майданчик у рамках проекту «Клич друзів – граймо разом» від Фонду братів Кличків відкрили у селі Михайлівка Глибоцького району.

 

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Глибоцької селищної об’єднаної територіальної 161021-myhaylivka-nvk-maydanchyk-klychkosy-fbгромади Григорій Ванзуряк:

«Сьогодні в Михайлівському НВК офіційно відкрили спортивний майданчик виграний у рамках проекту «Клич друзів – граймо разом» від Фонду братів Кличко. Це спілна робота педагогічного колективу Михайлівського НВК, директора Глибоцького ліцею Глобака Дмитра Івановича та всієї громади.

Велика вдячність команді Фонду братів Кличко, які дарують надію і здійснюють мрії для дітей України.

Те що ще вчора було МРІЄЮ, завдяки спільним зусилям активістів, жителів Глибоцької ОТГ і педагогів району, стало реальністю. Дякую всім.

P.S. Окремі слова вдячності депутату Миколі Рубанцю, старості села Валентину Москалюку, директорам НВК Каменюку Василю і Білоус Домніці і всьому педколективу який боровся і вірив у свою МРІЮ!!! Із 3500 шкіл маленька школа в невеличкому буковинському селі Михайлівка з великим бажанням і надією стали переможцями. До нових перемог!!!!»

fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ