Моделі, атлети, політики і правоохоронці об’єднались навколо доброї справи (фото)

1
824
Загрузка...

Зворушливим вийшов «суботник», який відбувся у геріатричному пансіонаті з ініціативи політичної партії «Авто-Майдан» і за участю дівчат з модельної агенції «ШоуТайм», правоохоронців, спортсменів з обласної федерації пауерліфтингу (Сергій Качмарський) та обласного осередку Федерації стронгмену України (Андрій Бурштин).

 

Приємно, коли люди об’єднуються навколо добрих справ! Про те, як пройшов «суботник» 6.04.16 розповіли учасники.

Ліна Ільніцька (керівник модельної агенції «ШоуТайм»:

«Спільними зусиллями робимо хороші справи! Сьогодні дівчата модельної агенції «ШоуТайм» підтримали 160406-subotnyk-geriatrychniy-pansionat-fakty.cv.ua (11)-Ilintsjka-Schaslyva-«суботник» на території геріатричного пансіонату, допомогли впорядкувати територію будинку пристарілих, в якому проживає близько 155 людей похилого віку. Організатор «суботника» – політична партія «АВТО-МАЙДАН». Також до акції долучились працівники правоохоронних органів, спортсмени нашого міста, зокрема, спортсмени ФПЧО та представники осередку Федерації стронгмену в Чернівецькій області на чолі з головою осередку Андрієм Бурштином. Крім прибирання території пансіонату, дівчата модельної агенції «ШоуТайм» привітали іменинників пансіонату з днем народження. Передали подарунки від партії «Авто-майдан».

Спершу рознесли подарунки по палатах тим, у кого був день народження. Це було велике випробування для дівчат! Старенькі деякі настільки одинокі, що навіть не мають з ким поговорити, просили просто поговорити з ними і бажали нам лиш одного – здоров’я. Дехто був настільки розчуленим тим, що їм хтось щось приніс, що хотіли цілувати руки. Одного іменинника уже не було в живих… Виходиш і розумієш, що більшість наших проблем і незадоволення – це щось таке мізерне і не важливе…

Потім прибирали сад при пансіонаті. Був час прийти в себе. Пансіонат немає коштів на те, шоб огородити сад, тому в ньому відпочивають усі бажаючі люди, які, часом, правда, мало схожі на людей – було безліч пляшок, пластика, різноманітних упаковок, безліч того, чого там не мало би бути! Загалом, попрацювали на славу.

В кінці подивились, що вже – краса! Бордюри підкрашені. Дівчата з медуніверситету робили. Правоохоронці з «автомайданівцями» рівняли ями і чистили дерева.

Приємно робити добрі справи!»

Сергій Качмарський (президент обласної федерації пауерліфтингу):

«У Чернівецькому геріатричному пансіонаті за адресою м. Чернівці, вул. Підкови, 13, за ініціативи місцевого «АВТО-МАЙДАНУ», 6 квітня відбувся «суботник»!

Крім того, побачивши анонс на одному із інформаційних сайтів нашого міста про те, що в будинку пристарілих відбудеться «суботник», до акції приєднався і Скорейко Олександр Іванович, викладач Чернівецького медичного коледжу БДМУ. Кулик Олександр Федорович, директор Чернівецького медичного коледжу Буковинського державного медичного університету підтримав ідею участі в «суботнику». Отож, разом із Олександром Івановичем на славу сьогодні попрацювало близько 20 студентів 2 курсу.
Загалом, участь в акції взяли близько 50-ти людей.
Ми поставили за мету привести територію геріатричного пансіонату до ладу, а основним завданням було прибирання території пансіонату, чистка фруктових дерев, вирівняння та побілка бордюрів на території будинку пристарілих та прилеглій території, посадка 20 саджанців фруктових дерев, знесення 20 аварійних дерев. За кілька годин нам спільними зусиллями вдалось досягти поставленої мети та виконати всі заплановані роботи.
До того ж, разом з «автомайданівцями», як завжди, завітали в гості до стареньких із подарунковими пакетами, адже цього місяця свій День народження відмічають 11 мешканців пансіонату. Також члени політичної партії «АВТО-МАЙДАН» почастували всіх жителів будинку пристарілих свіжою випічкою.
Я особливо вдячний начальнику УМВС України в Чернівецькій області Пілігріму Сергію Вікторовичу за те, що він дотримав свого слова та надав допомогу у вигляді 15 працівників правоохоронних органів для проведення «суботника».

fakty.cv.ua

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

“Суботник” у геріатрічному пансіонаті у Чернівцях 6.04.2016 р.

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ