Супер акція «Укрзалізниці»: до Києва і назад за 2 грн. – для учасників змагань!

0
313
Загрузка...

На екскурсію до столиці, виявляється, можна з’їздити на поїзді і за… 2 грн. – такий сюрприз піднесла учасникам змагань «Укрзалізниця».

 

Незвичні командні змагання з бігу «Best Team Runners Cup 2015» організувала на висотному майданчику для президентських гелікоптерів у Києві благодійна організація «Sport for Peace».

Серед інших у розіграші Кубку взяли участь і представники Буковини – екс-футболіст «Буковини», журналіст (головний редактор порталу fakty.cv.ua) і волонтер обласного центру «Спорт для всіх» Олександр Білоус організував команду і назвав її «Спорт для всіх».

Цікаво, що партнером змагань виступила «Укрзалізниця», яка всіх учасників везла до Києва і назад за символічну ціну (по 1 грн.).

До вашої уваги – враження Сашка від цього незвичного проекту:

«8 листопада 2015 р. у Києві, під патронатом Міністерства молоді та спорту України, благодійна організація «Sport for Peace» започаткувала Перші щорічні естафетні змагання на Кубок найкращої бігової команди України.

Загальна дистанція на команду становила 10 км. Естафетна программа мала свою особливість – команди змушені були продемонструвати не лише особисту майстерність та швидкість бігу, а й злагоджену командну роботу, що базується на дисциплінованості, повазі до супротивника та взаємній довірі учасників команд – адже половину дистанції кожен учасник долав із закритими очима у супроводі члена команди.

Участь в заході взяла команда «Guide Runners», у складі якої є незрячі спортсмени.

Всього на старт вийшли 20 бігових клубів з Києва та Київської області. Та символічною була участь аматорської команди з Чернівців «Спорт для всіх» (склад команди: Дмитро Білоус, Олександр Білоус, Вадим Сандуляк, Володимир Адамов, Єкатерина Дегтярьова)

Захід проходив на даху КВЦ «Парковий» (славнозвісний посадковий майданчик для гелікоптерів президента у центрі столиці)

Чернівчани, які бігли за олімпійським принципом «головне – участь», зважаючи на «любительський» склад і травмованість учасників, посіли досить високе 11 місце, а в деяких моментах переборювали себе, щоб не підвести партнерів і друзів. Автор цих рядків, Сандуляк (стоматолог) і Адамов – однокласники), Катя в останній момент погодилась, бо одружилась і живе в Києві, ну, і брат лікар).

Регламент:

  1. До участі допускаються перші зареєстровані 20 команд. Однак якщо бажаючих буде більше, то змагання відбуватимуться в два-три етапи.
  2. Склад команд: 5 учасників, з них – мінімум 1 жінка.
  3. Загальна дистанція на команду – 10 км (по 2 км на кожного в команді)
  4. Вікові обмеження – від 18 років

1 км дистанції учасник біг у балаклаві, тобто не бачачи дистанції і бігти йому допомагав член команди ведучи партнера за мотузку.

В одній із команд біг знаний біатлоніст-олімпієць Сергій Сєднєв! Серед учасників була і команда «1+1».

Атмосфера була чудова. Ми отримали море задоволення!».

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Буковинці на Best Team Runners Cup 2015

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ