Заступник генпрокурора: У прокуратурі панує корупція і кругова порука (відео)

0
302
Загрузка...

Заступник генпрокурора України Віталій Касько заявив, що у ГПУ панує свавілля і беззаконня, панує тиск на прокурорів, і посади у відомстві займають послідовники Пшонки.

 

Цю різку заяву Віталій Касько зробив, оголошуючи про свою відставку: «Останньою краплею став черговий перерозподіл обов’язків у ГПУ. Шокін забрав у мене всі функції інструменти вести і контролювати справи, над якими починала працювати наша команда, у т.ч і справа «діамантових прокурорів» так званих. Проте причини того, чому в генеральній прокуратурі більше неможливо і безглуздо працювати – вони є значно глибшими, я їх виклав у своєму рапорті».

160215-prokuratura-Kasjko-vidstavka

Цікаво у цьому контексті висловилась в мережі Facebook Вікторія Войціцька (Victoria Voytsitska): «Касько іде з ГПУ…. Жити по-новому, кажете?

Питання не про Касько особисто… Це вирок системі… Вона не збирається змінюватись та виштовхує все і всіх, хто не несе в собі ДНК корупції, кришування, карательної функції для тих, хто живе і думає не за правилами “системи”…

І ще: ми всі боїмося реваншу з боку колишніх ригів, який може відбутись через позачергові вибори. А насправді реванш відбувається вже зараз…»

fakty.cv.ua

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ