Вже цієї неділі TEDx у Чернівцях (+програма)

0
344
Загрузка...
Цієї неділі у «Юності Буковини» стартує перша конференція «TEDx Чернівці».

 “TED” – це щорічна конференція, яка відбувається з 1984 року у США. Доповідачі конференції діляться своїми ідеями в економіці, науці, технологіях, медицині, спорті та інших сферах нашого життя.
Цей незалежний захід відбувається у багатьох куточках світу. Чернівці стали десятим українським містом, яке прийматиме цю конференцію.
Сьогодні під час брифінгу у Чернівецькій міськраді організатори заходу представили основних спікерів TEDxChernivtsi.
Серед доповідачів є чернівчани – організаторка Дня вишиванки Леся Воронюк, медіа-менеджер та маркетолог Владислав Севрюков і бітбоксер Олександр Мельник.
Окрім них участь у конференції зголосилися взяти – координатор проекту Smart Сity Lviv Василь Матяшовський, автор інноваційної методики вивчення англійської мови Айше Борсеітова, засновник Tesla Club Ukraine Назар Шимоне-Давида, засновник центру робототехніки Олексій Резніченко, керівник Центру підтримки аеророзвідки Марія Берлінська та український гурт, який “підірвав” YouTube своїм виконанням хіта гурту Мetallica «Nothing else matters» на баяні та бандурі – B&В Рroject.
Захід відбудеться у неділю, 28 лютого. Початок реєстрації – о десятій ранку. Виступи лекторів – з 11.00 до 16.00. У перерві – невимушене спілкування.
За цим посиланням ви можете ознайомитись із спікерами конференції. 
Fakty.cv.ua
Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ