Дива на благодійному фестивалі «Буковинська мрія 2015» (фото)

0
1699
Загрузка...

У п’ятницю, 12.06.15, у комплексі «Мигово» Вижницького району відбувся IV благодійний фестиваль «Буковинська мрія».

 

Вже шостий раз поспіль Чернівецька обласна благодійна організація «Майбутнє України» (Марта Левченко) влаштовує наймасовіший благодійний фестиваль нашої країни «Буковинська мрія».

Юним мрійникам в черговий раз випала нагода отримати те, що вони справді бажали. Адже, ці дітлахи справді потребують підтримки. Цього року підтримали не тільки діток сиріт, а й дітей сиріт загиблих військових. Серед подарунків були велосипеди, ляльки, м’ячі й, навіть, путівка на море.

«Чарівниками» фестивалю були представники Чернівецької облдержадміністрації, Чернівецької міської ради, ТОВ “Чернівціжитлобуд” , Чернівецької обласної прокуратури, Чернівецької обласної митниці, ТРК “Тарашани”, готелю «Буковина», магазину «Форвард», «Р-текстиль», обласного відділення НОК України… та й усі охочі та небайдужі.

Вручення подарунків й розважальна програма відбувались в с. Мигово Вижницького району.

До розважальної програми входило безліч конкурсів, ігор, шоу бульбашок з чудовими ведучими «Нуликом» та «Сімкою» (герої мультфільму «Фіксики») тощо. Діти охоче й завзято брали участь. Для проведення «Олімпійської зарядки» до фестивалю долучилась чемпіонка та рекордсменка України серед дівчат зі стрільби з лука, призерка Кубку Європи Світлана Мікуліна. Спортсменка провела розминку для дітей й нагородила презентами від обласного відділення НОК України тих учасників, які проявили найбільшу завзятість.

Також справжнім сюрпризом для дітей став флешмоб від талановитого хореографа Івана Величка.

Волонтери з чернівецького медичного коледжу, які щороку допомагають в проведенні фестивалю, також, зробили свій внесок в благодійність. Вони подарували велосипед хлопчику сироті, який давно мріяв про нього.

Не зважаючи на вік мрійників, деякі їхні листи викликали сльози на очах. Двоє хлопчиків з інтернату написали в листі наступне: «Я хочу, щоб виконали одне моє бажання. Воно не стосується кросівок чи спортивної форми. Я хочу, щоб моя однокласниця одужала, тому що вона сильно хвора….». Активні «чарівники» з Італії не змогли проігнорувати такого листа. Не витрачаючи даремно час, дівчинці була зроблена операція і до фестивалю вона повністю поправилась. На черзі залишилось наступне бажання Петрика. Хлопчик інвалід написав «…мені так хочеться вміти бігати, як решта хлопчиків».

Понад 300 мрій виконано. Кожна дитина отримала свій подарунок. Організатори такого масштабного фестивалю неймовірні люди! Стільки зусиль витратила Марта Левченко (з командою) для того, щоб діти сироти й ті які не з благополучних сімей відчули себе щасливими. Хочеться від свого імені подякувати щиро всім, хто добавив свою частинку в проведенні, організації й виконанні бажань. Адже зараз найголовніше це мир над головою й наше майбутнє. А діти – майбутнє України!

Христя БУЧКО, fakty.cv.ua

Інформація буде доповнена.

Фото завантажуються.

***

Фото від друзів фестивалю

***

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ